Cine e cel care l-a bătut pe Florin Salam! Filmul complet al incidentului de la nuntă

Sandra Popescu    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
29/10/2018, 13:03
Cine e cel care l-a bătut pe Florin Salam! Filmul complet al incidentului de la nuntă
El este Stan Lower, bărbatul care l-a lovit cu pumnul pe Florin Salam, la o petrecere în Italia

Cine este bărbatul care l-a bătut pe Florin Salam! Iată filmul complet al incidentului de la nuntă! Pe scurt, sâmbătă seară, 28 octombrie, doritul cântăreț a onorat invitația unor miri români, plecați în Italia, pentru a le cânta la frumosul eveniment din viața lor. Chiar dacă totul trebuia să iasă extrem de bine pentru miri, cât și pentru artist, un incident neplăcut a făcut o adevărată aventură dintr-o simplă nuntă. La scurt timp după neplăcutul eveniment, un nuntaș a postat o înregistrare video pe Facebook cu întreaga întâmplare din seara celebrării căsătoriei celor doi. În filmare, protagonist este Florin Salam, în jurul căruia stau majoritatea nuntașilor.

UPDATE: 29.10.2018 După ce bărbatul postase un mesaj video prin care își cerea scuze public manelistului, familiei acestuia și fanilor săi, Stan Lower a șters postarea de pe Facebook. Acest gest a stârnit din nou furia celor care îl simpatizează pe Florin Salam și un nou val de mesaje injurioase a pornit pe contul acestuia de socializare. După cum puteți urmări și în textul de mai jos, acest material nu mai este valid, deși noi îl preluasem, în urmă cu o zi.

La un moment dat, în timp de artistul presta, un admirator, căci înainte de a-l lovi îui știa versurile pe de rost, i-a aruncat un pumn în mandibulă. În prezent, Florin Salam este în siguranță, iar numele agresorului a fost aflat și el. Se pare că este cunoscut drept Stan Lower și este originar din comuna Podaru, o comună doljeană, din apropierea Craiovei. Agresorul artistului se afla sub influența alcoolului, iar, imediat după ce a a realizat ce a făcut, și-a cerut iertare de la cântăreț, cât și celor prezenți.

Cine este cel care l-a bătut pe Florin Salam? Cunoscut drept Stan Lower și-a cerut ulterior scuze pentru ce a făcut

Cine l-a bătut pe Florin Salam la nunta din Italia se întreabă toată lumea acum
Florin Salam, cântând

După scuzele nuntașului, Salam a fost răpit de doi bărbați care sunt cunoscuți sub numele de Berică și Giany Versace. După ce acesta a fost luat pe sus de cei doi, membrii formației au rămas la restaurant. Mai apoi, aceștia au informat familia de dispariția lui. Celebrul artist a fost dus într-o cameră de hotel. Timp de mai bine de trei ore nimeni nu a știut nimic de situația manelistului. La mijlocul serii, în ajutor ul artistului a venit un coleg de breaslă, pe nume Mircea Nebunu’, care a cerut celor care l-au luat pe sus pe artist să dea un semn de viață. Amicul său le-a acordat rapitorilor un timp de o oră pentru a dezvălui unde se află Salam, căci, dacă nu, va chema câțiva prieteni de la Milano pentru a-l găsi pe cântăreț. Într-un final, bandiții anu anunțat locația în care se află artistul, cât și faptul că este într-o stare bună.

Florin salam luat la pumni, in Italia duminica 28 Octombrie 2018 ora 04:35 !!!!

Gepostet von David Turcu am Samstag, 27. Oktober 2018

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×