Cine este Bogdan Căplescu, tatăl copilului pe care îl așteaptă Carmen Minune

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
11/12/2018, 14:58
Cine este Bogdan Căplescu, tatăl copilului pe care îl așteaptă Carmen Minune
Bogdan Căplescu, tatăl copilului lui Carmen Minune a terminat Dreptul, iar acum se pregătește pentru barou

Bogdan Căplescu, tatăl copilului pe care îl așteaptă Carmen Minune, a terminat Dreptul la Universitatea Româno-Americană din București. În vara acestui an s-a și înscris la master, în cadrul aceleiași facultăți. De asemenea, a făcut practică la un cabinet de avocatură, iar acum se pregătește de barou. De altfel, cei doi formează un cuplu, după ce Carmen a ieșit din relația cu Bogdan Daragiu.

Nimeni nu se aștepta să se concretizeze o relație atât de devreme, însă se pare că unde dragoste e, totul merge ca uns. Astfel, nu după mult timp, cei doi, conform informațiilor din presă, vor forma o familie.  Cântăreața a fost surprinză, alături de partenerul ei, intrând într-o clinică privată, unde se pare că și-ar fi făcut un control.

Bogdan Căplescu, tatăl copilului pe care îl așteaptă Carmen Minune, a terminat Dreptul

Cine este Bogdan Căplescu, tatăl copilului pe care îl așteaptă Carmen Minune
Bogdan Căplescu, tatăl copilului pe care îl așteaptă Carmen Minune, a terminat Dreptul la Universitatea Româno-Americană din București

Acestea fiind zise, acum toată lumea se gândește că fiica celebrului artist va deveni mămică la jumătatea anului viitor. Iar, cu toate că vedeta este destul de tânâră , pare că a luat o decizie bună legat de omul pe care l-a lăsat să intre în viața sa, declarându-se extrem e fericită lână Bogdan cu fiecare ocazie.

Așadar, se pare că toată lumea este fericită după ce marea veste a făcut înconjurul internetului. Printre oamenii bucuroși de faptul că artista va deveni mămică se află și Betty Salam. Aceasta, conform cancan.ro, se bucură pentru colega sa de breaslă și chiar speră să iasă amândouă cu bebelușii în parc. ”Doamne, ajută! Să fie într-un ceas bun. Sper ca într-o zi să ieșim amândouă în parc cu bebelușii. Mă bucur foarte mult pentru ea”, a mărturisit Betty Salam.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×