Cine este bărbatul care i-a dat foc iubitului Oanei Radu. Agresorul a fost ridicat de luptătorii SAS

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
15/08/2019, 17:06
Cine este bărbatul care i-a dat foc iubitului Oanei Radu. Agresorul a fost ridicat de luptătorii SAS GALERIE FOTO
Cine este bărbatul care i-a dat foc iubitului Oanei Radu

S-a aflat cine este bărbatul care i-a dat foc iubitului Oanei Radu! Îl cheamă Ionuț Răzvan Drăghici, are 32 de ani și este din Craiova. Acesta a fost luat pe sus de luptătorii SAS, după ce a aruncat cu benzină într-un bloc și chiar a incendiat două persoane.

Cine este bărbatul care i-a dat foc iubitului Oanei Radu

Una dintre cele două persoane rănite este Alin, iubitul cântăreței Oana Radu. Agresorul a aruncat cu un cocktail molotov în Alin! De la spitalul din Craiova, Alin a fost transferat în București, la Spitalul de Urgență Floreasca, având arsuri pe 75% din suprafața corpului. S-a luat în calcul și transferul lui în străinătate, la un spital din Belgia, însă se pare că starea de sănătate nu premite acest lucru, potrivit gds.ro.

Medicii fac eforturi disperate pentru a-l susține în viață pe tânăr, dar sunt rezervați în speranțele de viață ale sale. Judecătorii de la Tribunalul Dolj au emis un mandat de arestare pe numele bărbatului de 32 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

Cine este bărbatul care i-a dat foc iubitului Oanei Radu
Cine este bărbatul care i-a dat foc iubitului Oanei Radu

Mesaj emoționant transmis de cântăreața Oana Radu

După acest incident, Oana Radu a postat un mesaj pe pagina sa de facebook. ”Iubitul meu a suferit ieri un accident. Un om complet nebun a aruncat o sticlă cu benzina și foc pe el. Are arsuri foarte grave! Rugați-vă pentru el, vă rog din suflet!”, a fost mesajul cântăreței.

„Polițiștii Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat aruncă cu benzină într-un bloc din Craiova, dar și pe persoanele care trec prin zona respectivă. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, precum și luptători SAS, care au reușit să pătrundă în apartamentul în care se afla acesta, situat la etajul doi al blocului. Cel în cauză a fost imobilizat, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat, de 32 de ani, din Craiova“, au comunicat poliţiştii doljeni.

Cercetările au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Miercuri, aceștia din urmă au cerut și obținut arestarea preventivă a suspectului. Bărbatul de 32 de ani este acuzat de tentativă de omor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×