Cine este bărbatul care a scos-o la o cină intimă pe Simona Halep. Se speculează că ar avea o relație cu el

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
18/07/2019, 10:37
Cine este bărbatul care a scos-o la o cină intimă pe Simona Halep. Se speculează că ar avea o relație cu el GALERIE FOTO
Simona Halep, surprinsă alături de Toni Iuruc la un restaurant din București. Sursa foto: cancan.ro

Simona Halep a fost surprinsă de fotoreporterii cancan.ro la o cină intimă cu un bărbat misterios, a cărui identitate a fost aflată repede de presă. Campioana de la Wimbledon a fost scoasă în oraș de un domn pe nume Toni Iuruc, după ce s-a relaxat puțin în complexul rezidențial Stejarii.

Cine e Toni Iuruc, bărbatul care a scos-o la cină pe Simona Halep

A mers la cină alături de Cosmin Hodor, nevasta acestuia și Toni Iuruc. Jurnaliștii scriu că acesta ar fi iubitul sportivei și nu este oricine. Iuruc este un cunoscut miliardar machedon, care ar deține nu mai puțin de șase firme, semn că Simona ar fi ales un tip descurcăreț. Cei doi au fost surprinși la un restaurant din Capitală și s-au remarcat prin discreție.

Au luat masa împreună, au schimbat tot felul de impresii și s-au purtat normal, lucru pentru care merită toată aprecierea. Despre presupusul iubit al tenismenei, presa a scris că acesta era apropiat de fostul edil al Capitalei, Sorin Oprescu. Agenția AdVenture (n.r.: agenție de publicitate) s-a ocupat de campania pentru Primăria București a lui Oprescu în anul 2008, scrie cancan.ro.

Simona Halep
Simona Halep a devenit recent campioană la Wimbledon

Simona Halep, aclamată pe Arena Națională

Simona Halep nu a vorbit niciodată despre viața ei personală, iar în trecut numele ei a fost asociat cu mai mulți bărbați cunoscuți, printre care și cântărețul Smiley. Tenismena este iubită tocmai pentru că nu iese în evidență cu relațiile sale, ci se concentrează doar pe cariera sportivă.

Halep a fost ovaționată aseară de zeci de mii de români pe Arena Națională, în cadrul evenimentului de prezentare a trofeului de la Wimbledon. „Le mulțumesc celor care au căzut pe gânduri după prestația mea din primele 6 luni ale anului, pentru că m-au motivat și mi-au arătat că trebuie să merg mai departe, să fiu mai puternică, să muncesc mai mult și să realizez ceea ce nimeni nu și-a închipuit în țara noastră”, a spus aseară Halep, gâtuită de emoții.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×