Cine erau cei patru bărbați morți în accidentul din Teleorman! Cum și-au trăit ultimele clipe

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
24/01/2019, 13:48
Cine erau cei patru bărbați morți în accidentul din Teleorman! Cum și-au trăit ultimele clipe GALERIE FOTO
Cei patru bărbați morți în accidentul din Teleorman se întorceau de la Revelionul lăutarilor

Patru bărbați au murit într-un teribil accident de circulație produs pe Drumul Național 65 A, în apropiere de localitatea Dobrotești, județul Teleorman. Cei patru erau lăutari și se întorceau de la Revelionul lăutarilor, eveniment organizat în Municipiul Alexandria. Șoferul circula cu viteză foarte mare, a scăpat controlul volanului, iar mașina, un BMW Seria 5, s-a izbit de un copac și s-a rupt în două.

Impactul a fost atât de puternic încât cei patru lăutari din Didești au murit pe loc. Pasagerii care stăteau pe locurile din spate au fost aruncați pe câmp, în timp ce șoferul și pasagerul din dreapta au fost striviți între fiarele contorsionate. În ciuda faptului că șoseaua era udă, șoferul conducea cu viteză excesivă, susțin polițiștii teleormăneni, iar autoturismul nu a mai putut fi controlat pe carosabil.

Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a rupt în două
Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a rupt în două

Cei patru bărbați morți în accidentul din Teleorman se întorceau de la Revelionul lăutarilor

Cei patru bărbați morți în accidentul din Teleorman aveau vârste cuprinse între 30 și 40 de ani. Apelul la 112 care a anunţat accidentul a fost făcut la ora 7.04. Potrivit ISU Teleorman, în momentul în care echipele de intervenție au sosit la fața locului, doi dintre bărbați se aflau pe câmp, la o distanță de 100 de metri, iar alți doi erau prinși între fiarele mașinii, care în urma impactului s-a rupt în două.

La locul accidentului au fost trimise două echipaje de la Punctul de lucru Dobrotești, cu un echipaj SMURD și o autospecială de stingere ce are în dotare modulul de descarcerare, un echipaj medical al SAJ si două echipaje de poliție. Oamenii legii susțin că șoferul gonea cu o viteză nebunească în momentul în care a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în copac.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×