Cine era Anca Pop, artista moartă în Dunăre! ”Nu a mai răbdat-o Dumnezeu!”

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
18/12/2018, 09:59
Cine era Anca Pop, artista moartă în Dunăre! ”Nu a mai răbdat-o Dumnezeu!” GALERIE FOTO

Cine era Anca Pop (34), artista care a fost găsită moartă în Dunăre? Vestea a venit ca un șoc pentru fanii artistei, care au rămas „interziși” când au aflat tragica veste. Mii de mesaje de condoleanțe curg acum pe pagina de socializare a cântăreței.

Anca Pop a murit după ce a plonjat cu mașina în Dunăre. Scafandrii i-au găsit trupul în mașină luni seară, iar sora acesta anunțase dispariția ei cu o zi înainte. Momentan nu se știe cum a ajuns artista să plonjeze în apă, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă. Se va lua în calcul și varianta sinuciderii.

Anca Pop cunoscută și sub numele de „Shamana”

Cine era Anca Pop, artista moartă în Dunăre! ”Nu a mai răbdat-o Dumnezeu!”
Cine era Anca Pop, artista moartă în Dunăre! ”Nu a mai răbdat-o Dumnezeu!”

Anca Pop a fost o cântăreață excentrică, care a performat alături de nume mari, precum Goran Bregovic. Artista a fost deseori criticată de oameni, care o numeau „satanistă” sau„nebună”. Viața sa a devenit și mai controversată după ce a declarat că este bisexuală.

Oamenii sunt șocați de moartea artistei, dar există printre aceștia și persoane care i-au transmis niște mesaje șocante tinerei artiste. „Amor sub Gutui – Stiati ca cel mai frumos si aromat loc pentru a face amor este sub un pom de gutui?  Va sfatuiesc sa va aventurati sa gasiti unul de 25 Sept cand e luna plina (“Harves Moon”) si sa va goliti sacosele”, scria de curând Anca Pop pe pagina sa de socializare.

„ -Lasa ca ai facut amor sub apa….. te-ai dus pe pewla…. asta e.. selectia naturala.

 – Ai vrut tu sa fii mai speciala.. mai unicata… ai vrut.. ai fost… Dar nu mai esti… Dumnezeu sa te ierte…

 – or sa se mai duca multi din aia, e un avertisment la adresa tuturor satanistilor hulitori. nici nu va mai rabda Dumnezeu

– Viata ca o menstruatie curatata cu scuipat. Ca sa parafrazez. Pacat de tineretea ei. Cat despre ea, acum e intre a da socoteala in falta Celui pe care l-a batjocorit, sau disiparea in nefiinta. Oricum…ghinion.

– Dezgustatoare …nu a mai rabdat o dumnezeu”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×