Cine e proxenetul Robert Tănase, cel care a bătut-o pe Ioana Condea! Ce pedeapsă a primit

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/01/2019, 18:23
Cine e proxenetul Robert Tănase, cel care a bătut-o pe Ioana Condea! Ce pedeapsă a primit
Robert Tănase, proxenetul care a bătut-o pe Ioana Condea, a fost condamnat la 8 ani de închisoare, în Germania

Robert Tănase, proxenetul care a bătut-o cu bestialitate pe Ioana Condea, este originar din Prahova. După ce a fost condamnat în România la 3 ani de închisoare, pentru furt, șantaj și infracțiuni rutiere, individul a fost dat în urmărie internațională. Ulterior, Robert Tănase a fost acuzat și de autoritățile germane și de tentativă de omor. Acesta, fost lider al proxeneților, a sechestrat-o și obligat-o pe Ioana Condea să se prostitueze.

Călăul fetei, în vârstă de 39 de ani, a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru că a mutilat-o și băgat-o în comă pe tânără, în anul 2014. În prezent, proxenetul se află într-un penitenciar din Germania, potrivit observator.tv. Ioana Condea și-a dat ultima suflare într-o clinică din Germania, acolo unde s-a tot luptat între viață și moarte din 2014. În acest moment, familia și cei dragi fetei cer ajutorul în strângerea sumei de 5.000 de euro, pentru a-i repatria trupul neînsuflețit.

Proxenetul Robert Tănase, cel care a bătut-o pe Ioana Condea a primit o pedeapsă de 8 ani

Așadar, situația prin care trec apropiații Ioanei este una cruntă nu doar pentru faptul că sunt în incapacitatea de a aduna, momentan, banii necesari, ci și pentru faptul că, potrivit informațiilor din presă, aceștia au aflat de moartea fetei în data de 23 ianuarie, când fata trecuse în neființă pe 13 ianuarie.

Cine e proxenetul Robert Tănase, cel care a bătut-o pe Ioana Condea! Ce pedeapsă a primit
Ioana Condea și-a dat ultima suflare într-o clinică din Germania

„Am fost informată de Poliţie, pentru că voiau să ştie dacă familia dorea să fie înmormântată în România sau dacă familia are posibilităţi pentru acest lucru. Mi-au spus că dacă nu au posibilități, Ioana va fi îngropată în Germania”, a declarat Larisa Ștefan, prietena Ioanei Condea.

Ioana Condea și-a dat ultima suflare într-o clinică din Germania
În acest moment, familia și cei dragi fetei cer ajutorul în strângerea sumei de 5.000 de euro

În urmă cu câțiva ani, medicii nemți spuneau despre româncă faptul că este o luptătoare și că are parte de un miracol, aceasta reușind să mănânce fără ajutorul cuiva. Însă, se pare că destinul i-a fost scris diferit, iar acum a lăsat în urmă o familie și un copil ce îi vor duce mereu dorul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×