Cine e omul care a murit la Eurovision 2019. Prima reacție a televiziunii de la Tel Aviv

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
15/05/2019, 16:53
Cine e omul care a murit la Eurovision 2019. Prima reacție a televiziunii de la Tel Aviv
Tragedie la Eurovision. Un muncitor a murit, după ce a fost victima unui accident teribil

Tragedie la Eurovision, cu doar o zi înaintea debutul reprezentantei noastre, Ester Peony, pe scena de la Tel Aviv. Un șofer a murit, după ce echipamentul de iluminat pe care îl descărca la Expo Tel Aviv s-a prăbușit peste el, informează Jerusalim Post.

Televiziunea din Israel a transmis un comunicat

Moartea unui muncitor de 66 de ani din Pardes Hanna a învăluit în tristețe unul dintre cele mai importante concursuri internaționale de muzică. Bărbatul, de profesie șofer, asigura transportul echipamentelor de ordin tehnic, în momentul în care s-a petrecut tragedia. Ajuns în stare gravă la spital, medicii au depus toate eforturile pentru a-i salva viața, însă fără succes. La rândul său, televiziunea de la Tel Aviv a dat publicității un comunicat de presă prin care transmite familiei îndoliate toate gândurile bune.

Suntem foarte întristaţi de moartea şoferului care a fost rănit săptămâna aceasta în timp ce descărca un camion cu echipament tehnic. Gândurile şi condoleanţele noastre se îndreaptă către familia sa” , este mesajul televiziunii Kan.

Ne apropiem cu pași repezi de ediția din 2019 a Eurovision
Ne apropiem cu pași repezi de ediția din 2019 a Eurovision

Ester Peony va intra joi în concurs

Marţi seară, au intrat în competiție primele 17 țări, 10 dintre acestea obținând biletele pentru marea finală a concursului european. Este vorba despre Cehia, Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Australia, Islanda, San Marino şi Slovenia.

Ester Peony, reprezentanta României, va urca pe scena de la Tel Aviv în cea de-a doua semifinală, programată joi, 16 mai. Tânăra artistă, care va intrepreta piesa „On A Sunday”, promite un show de excepție, cu care și-a propus chiar să cucerească publicul din întreaga lume și să aducă Eurovision în țara noastră.

Este o zi pe care nu o voi uita niciodată! Am urcat pentru prima oară pe scena Eurovision, un vis pe care mi l-am îndeplinit. Repetiţia a decurs foarte bine, sunt mulţumită de primele rezultate, iar acest lucru îmi dă speranţe şi energie pozitivă înainte de concurs. Aici, voi cânta pentru toţi românii, pentru că reprezint ţara noastră la cea mai mare competiţie muzicală din lume şi îi invit să fie alături de mine, iar pe cei din diaspora să voteze piesa „On a Sunday”, joi, pe 16 mai” , a declarat Ester Peony, după primul contact cu scena de la Tel Aviv.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×