Cine e judecătoarea moartă în accidentul de la Constanța! Polițistul cu care era, trecut controversat

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/03/2019, 11:23
Cine e judecătoarea moartă în accidentul de la Constanța! Polițistul cu care era, trecut controversat GALERIE FOTO
Cine e judecătoarea moartă în accidentul de la Constanța!

Un accident rutier grav a avut loc în după amiaza zilei de sâmbătă, în Constanța. ISU Dobrogea a informat că au fost implicate două autoturisme și o motocicletă, iar incidentul a fost urmat de un incendiu, care a rănit patru persoane, una dintre victime fiind inconștientă.

Cine e judecătoarea moartă în accidentul de la Constanța

SAJ Constanța a anunțat exact care a fost starea victimelor după accident: femeia de 44 de ani, care a fost transportată în comă, a suferit un traumatism abdominal deschis, cu eviscerație, un bărbat de 44 de ani, care a suferit un traumatism la unul dintre membrele superioare, un bărbat în vârstă de 47 de ani, conștient, care a suferit un traumatism lombar și la unul dintre membrele inferioare și un bărbat conștient, ce a suferit un traumatism cranio-facial și traumatism la unul dintre membrele inferioare.

Femeia, judecătoare la Curtea de Apel Constanța, a fost cel mai grav rănită, martorii susținând că în urma impactului a fost proiectată într-un stâlpișor metalic montat la intersecție, pe marginea trotuarului, pentru a preveni parcarea mașinilor.

Cine e judecătoarea moartă în accidentul de la Constanța! Polițistul cu care era, trecut controversat
Polițistul cu care era, trecut controversat

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, femeia s-a stins din viață

Pe numele său Mihaela Iuliana Șerban, a fost transportată de urgență la spital, fiind în comă. În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, 23 spre 24 martie 2019, aceasta s-a stins din viață, dându-și ultima suflare în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sf. Andrei” Constanța.

Cine e judecătoarea moartă în accidentul de la Constanța! Polițistul cu care era, trecut controversat
Judecătoarea s-a stins în data de 23 spre 24 martie

În momentul care i-a adus sfârșitul, se afla alături de un agent de poliție din cadrul IPJ Constanța care, în trecut, s-a aflat în ochii opiniei publice, după ce pe numele lui a fost emis un ordin de protecție, solicitat de soției, ce îl acuza de violență conjugală. Cu câteva zile înaintea tragediei, judecătoarea a fost în vacanță, în deșert. De acolo, a postat câteva fotografii pe pagina sa de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×