Cine e Ester Peony, câștigătoarea Eurovision România 2019

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/02/2019, 23:08
Cine e Ester Peony, câștigătoarea Eurovision România 2019
Ester Peony este marea câștigătoare Eurovision 2019

În această seară, 17 februarie, a avut loc ultima etapă a concursului Eurovision România 2019, prin care s-a ales marele câștigător. După ce toată luna februarie s-au selecționat artiști de seamă, în sfârșit s-a adus un deznodământ pentru care publicul a stat cu sufletul la gură timp de multe seri: Ester Peony. Artistul va trebui să mai treacă prin câteva focuri și va trebui să pregătească un moment de neuitat pe care să-l prezinte pe scena de la Tel Aviv.

În urma celor trei etape-preselecție, semifinale și finală, concurenții rămași în ”luptă” au fost: Olivier Kaye cu piesa „Right Now“, Letiția Moisescu & Sensibil Balkan, cu ”Daina”, Laura bretan cu melodia ”Dear Father”, Ester Peony- „On a Sunday!”, Linda Teodosiu- ”Renegades”, Aldo Blaga, ales prin votul publicului, cu piesa ”Your journey”, Bella Santiago, care a fost elementul surpriză, ce a interpretat piesa ”Army of Love”, Teodora Dinu- ”Skyscraper”, Mirela Vaida- ”Underground”, Trooper- ”Destin, Dya & Lucian Colareza- ”Without You(SIN TI)” și Claudiu Mirea, cu piesa ”We are the ones”.

Cine e Ester Peony, câștigătoarea Eurovision România 2019

Ester Peony s-a prezentat în finala Eurovision cântând impecabil piesa ”On a Sunday”. Tânăra este din Arad și are 25 de ani, iar până acum nu foarte multă lume a auzit de ea.

”Îmi doresc foarte mult să reprezint România la Eurovision, să vin aici, să particip.”, a spus Ester în clipul de prezentare. Când și-a auzit numele în fruntea câștigătorilor, Ester Peony abia și-a putut stăpâni lacrimile. Cu greu a urcat pe scenă și a spus câteva cuvinte: ”Vom face treabă bună la Tel Aviv! Vă mulțumesc din suflet!”. Apoi, Ester a încheiat apoteotic seara interpretând scena care a propulsat-o pe primul loc la Eurovision 2019.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×