Cine e Elvira Deatcu, noul personaj din serialul VLAD! Va juca în sezonul 2, la pro TV

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
17/06/2019, 14:56
Cine e Elvira Deatcu, noul personaj din serialul VLAD! Va juca în sezonul 2, la pro TV
Elvira Deatcu va fi Delia în serialul Vlad. Sursa foto: Cancan

Al doilea sezon al serialului Vlad va debuta la toamnă cu un nou personaj, jucat de Elvira Deatcu. Dar cine este Elvira Deatcu? Fanii serialelor și telenovelelor românești o cunosc pe actriță, căci au mai văzut în producțiile de la Acasă TV. Aceasta a jucat în urmă cu mai mulți ani în „Lacrimi de iubire” alături de Bebe Cotimanis.

Elvira Deatcu, actriță la Odeon, cunoscută și pentru rolul din „Ana, mon amour”

Elvira Deatcu este una dintre cele mai de succes actrițe de teatru și film din România. S-a născut în 1972 în București și a devenit populară datorită participărilor în telenovelele de la Acasă TV. Deatcu este actriță la Teatrul Odeon din anul 1995, iar în ultimii ani a jucat și în producții cinematografice de răsunet precum „Ana, mon amour”.

Elvira va fi Delia în serialul Vlad, o pianistă care se remarcă printr-o ambiție imbatabilă. Este, practic, personajul care l-a ajutat pe Vlad să evadeze și care între timp și-a schimbat identitatea. Delia va reapărea în viața lui Vlad și de data asta va fi ea cea care va avea nevoie de ajutorul personajului principal din serialul cu același nume.

Al doilea sezon Vlad începe la toamnă. Sursa foto: PRO TV

Personajul Elvirei va avea un rol fundamental în serial

Delia va lupta pentru a-și proteja fiica și va juca un rol-cheie în răzbunarea pe care Vlad a pregătit-o încă din primul sezon al serialului. „Foarte mulți oameni din echipa mare și minunată a acestui serial îmi sunt aproape de suflet, pentru că îi cunoșteam bine și am mai lucrat împreună.

A fost ca o întoarcere acasă pentru mine. Am fost primită cu brațele deschise, la propriu și la figurat. Sunt onorată că fac parte dintr-un proiect excepțional, din toate punctele de vedere. Am avut deja câteva zile de filmare. Se muncește într-un ritm nebunesc, dar cu multă plăcere și profesionalism”, a declarat Elvira Deatcu despre munca la serialul fenomen difuzat de PRO TV, scrie click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×