Cine e Anca Bucur, românca ce a câștigat Miss Fitness Universe pentru a șasea oară. GALERIE FOTO

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
23/06/2019, 16:19
Cine e Anca Bucur, românca ce a câștigat Miss Fitness Universe pentru a șasea oară. GALERIE FOTO GALERIE FOTO
Anca Bucur, Miss Fitness Universe pentru a șasea oară. Sursa foto: Facebook Anca Bucur

Anca Bucur este  câștigătoarea Miss Fitness Universe 2019. Cine este românca al cărei nume este cunoscut acum în toată lumea? Povestea ei a devenit cunoscută imediat după ce și-a adjudecat acest titlu internațional. Eforturile sale au fost recunoscute de juriul de la Miss Fitness Universe, competiție a câștigat-o pentru a șasea oară.

Cine e Anca Bucur, Miss Fitness Universe. Sacrificiul pe care l-a făcut pentru a câștiga trofeul

Anca Bucur este pasionată de sport și are o viață echilibrată de mult timp. Ține la fizicul ei și pentru asta se antrenează zilnic și este foarte atentă la ce mănâncă. Tânăra de 31 de ani este din Târgu Mureș, iar în urmă cu 9 luni de zile a plecat în Statele Unite ale Americii alături de soțul și copilul ei.

Anca este o femeie model, căci nu și-a neglijat în nicio clipă rolul de mamă, deși eforturile pentru ceea ce face se traduc prin enorm de mult timp. Ca o anecdotă, Anca s-a văzut nevoită să își alăpteze bebelușul între două haltere și trei fandări, semn că se poate să fii o femeie implicată în a-ți urma pasiunea și o mamă desăvârșită în același timp.

Între antrenamente, Anca își alăpta băiețelul. Sursa foto: Facebook Anca Bucur

Miss Fitness, mesaj motivațional după ce a câștigat titlul

Băiețelul ei, Rareș, i-a purtat noroc celei care a devenit Miss Fitness Universe. Chiar în ziua concursului, înainte de ultima probă, Anca îl alăpta pe băiețel și apoi se prezenta cu emoții uriașe pe scenă pentru mult râvnitul trofeu. „E 5 am acum în Miami. Rareș s-a trezit deja a doua oară, l-am alăptat puțin și a adormit la loc. A fost o zi lungă și pentru el, fiindcă a fost alături de mine toată ziua concursului”, a scris Anca pe Instagram.

„Acest trofeu îmi confirma că poți sa faci orice îți dorești, atâta timp cât există implicare, disciplina, ambiție, multă multă muncă și pasiune!”, a scris Anca Bucur după ce a luat titlul de Miss Fitness.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×