Cine e Adi Bobo, finalist pentru a treia oară la iUmor: „Ai fost senzaţional”

Dan Stancu   
în Stiri mondene
25/03/2019, 19:59
Cine e Adi Bobo, finalist pentru a treia oară la iUmor: „Ai fost senzaţional” GALERIE FOTO
Cine e Adi Bobo, finalist pentru a treia oară la iUmor: „Ai fost senzaţional”

Comediantul Adi Bobo a fost trimis de fanii iUmor, pentru a treia oară, în finala din cel de-al șaselea sezon al emisiunii de la Antena 1. Alături de el au mai intrat în ultimul act Irena Boclincă, Vasi Borcan, Varză și Florin Siriac.

Cine e Adi Bobo, finalist pentru a treia oară la iUmor. A fost pus pe glume

După două finale și încă o revenire în sezonul al șaselea, Adi Bobo a fost pe glume. „Cred că o să ajung să fiu singur, fără prezentator, fără juriu. Doar eu și o cameră, în sezonul 857”, s-a amuzat cunoscutul comendiant. La rândul său, Cheloo s-a declarat încântat de alegerea făcută: „Adi Bobo a fost singurul care a revenit cu succes la iUmor, are talentul de a înveseli publicul, pe noi”.

Mihai Bendeac a fost și mai entuziasmat de revenirea în forță a lui Adi Bobo. „Dacă revenirile ar fi așa cum a fost a ta, nu am mai avea o fobie de astfel de concurenți. A fost atât de bine încât nu a contat deloc faptul că ai avut mari emoții, ai fost senzațional!”, a spus Bendeac.

iUmor, ediție specială pe 30 martie
iUmor, ediție specială pe 30 martie

Ediție eveniment pe 30 martie

Antena 1 pregărește sâmbătă, 30 martie, o ediție eveniment a emisiunii iUmor. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor fi ironizați, fără rețineri, de mai multe vedete. Printre acestea se vor număra: Andreea Marin, Gabriel Cotabiță, Carmen Tănase, chef Florin Dumitrescu, Roxana Vancea, mama Deliei și mama lui Mihai Bendeac.

Luna aceasta s-a mai întâmplat un eveniment fericit. Prezentatorul iUmor, Dan Badea, a devenit tată. „Sunt tăticul lui Arias Dan. Suntem bine, Mădălina (soția sa, n.r.) se simte extraordinar. E o perioadă minunată și încă ne adaptăm împreună. M-am simțit binecuvântat și, în sfârșit, împlinit, e o minune pe care nu o pot descrie in cuvinte!”, a povestit el.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×