Cine a luat Golden Buzz la Românii au Talent. Andi Moisescu, în delir la PRO TV

Ana Chivu   
în Stiri mondene
22/02/2019, 20:00
Cine a luat Golden Buzz la Românii au Talent. Andi Moisescu, în delir la PRO TV
Românii au Talent, noi surprize! Golden Buzz-ul a ajuns iar la concurenți!

Sezonul 9 al emisiunii Românii au Talent a promis multe momente de neuitat, încă de la prima ediție a acesteia. Telespectatorii vor fi martorii unor momente unice, ca de obicei, iar jurații sunt mai pregătiți decât niciodată să noteze exact cum se cuvine cele desfășurate pe scena talentelor.

Nenumărați oameni, din toate colțurile lumii, vin în fața spectatorilor cu acte artistice care să-i lase cu gura căscată. De asemenea, printre reușite își vor face loc și cele mai mari stângăcii, astfel că Românii au Talent cuprinde stări diverse la fiecare eidție. Râsete, plâns, emoții, nereușite se vor afla la fiecare episod.

Cine a luat Golden Buzz la Românii au Talent! Jurații au rămas cu gura căscată

Andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu și Mihai Petre se bucură de o nouă ediție plină de emoții care ajung dincolo de micile ecrane. Se pare că momentele care au apăsat Butonul auriu au fost , până acum, de muzică. Două cântărețe i-au făcut pe jurați să nu se poată abțină să le dea șansa de a merge direrct în finală. Momente superbe au cuprins marea scenă pe care și-au făcut cu greu unii curaj să calce. Nu mă așteptam, sincer, să iau niciun Golden Buzz, mă așteptam să nu iasă deloc bine, dar a ieșit bine, am avut oameni care m-au susținut și care m-au împins un pic de la spate să am încredere în mine. Nu mă așteptam ca Mihai Petre să îmi dea un Golden Buzz, a fost super, emoțiile au fost mari și sunt și acum”, a spus Ana Maria Pantze, concurenta care a luat primul Golde Buzz,  chiar în prima ediție a emisiunii Românii au Talent.

Românii au Talent, suprize uriașe cu fiecare ediție!
Românii au Talent, suprize uriașe cu fiecare ediție!

Femeia este croitoreasă și și-a dorit mereu să își câștige bani de pe urma talentului său, însă împrejurările și viața grea nu au ajutat-o prea mult, astfel că a decis ca anul acesta să își arate vocea la renumitul show de talente. Toți au rămas de-a dreptul impresionați după ce au auzit-o cântând melodia Ettei James interpretată cu vocea lui Janice Joplin.

Ema Stoian a luat Golden Buzz, vineri, 22 februarie 2019, la Românii au Talent

Ema Stoian a cucerit publicul și juriul la Românii au Talent. Andra nu s-a mai putut abține și a apăsat Golden Buzz. Fetița de numai 10 ani i-a fascinat pe toți!

Ema Stoian a primit Golden Buzz, iar fericirea de pe chipul ei nu mai are nevoie de comentarii. ”Mă bucur că ei sunt liberi!”, a spus Andi Moisescu la finalul numărului. ”Nu mă așteptam să primesc, sunt atâția buni, foarte buni, nu mă așteptam că îmi vor da mie!”, a fost declarația sinceră a Emei Stoian, la PRO TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×