Cine a împins-o pe Daniela Crudu în brațele iubitului violent! Vedeta încă nu poate vedea din cauza bătăii

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
13/02/2020, 09:38
Cine a împins-o pe Daniela Crudu în brațele iubitului violent! Vedeta încă nu poate vedea din cauza bătăii
Cine a împins-o pe Daniela Crudu în brațele iubitului violent. Sursa foto: b1.ro

S-a aflat cine a împins-o pe Daniela Crudu în brațele iubitului croat foarte violent, care a snopit-o în bătaie pe fosta asistentă de televiziune, duminică dimineață. Relația lor a fost una de vis, până când s-a transformat într-un adevărat coșmar.

Cine a împins-o pe Daniela Crudu în brațele iubitului violent

Cei doi au petrecut în club până dimineața, când croatul se pare că a început să se enerveze din cauza fanilor care o abordau pe brunetă pentru a face fotografii cu ea sau pentru a-i cere autograf, ori doar pentru a o saluta.

După ce s-au hotărât să plece acasă, cei doi au avut o dispută chiar în mașină, unde iubitul croat a început s-o lovească pe Cruduța. A lovit-o până a umplut-o de sânge și doar fuga a mai scăpat-o din mâinile lui. Vedeta a fugit desculță din mașină, prin zăpadă, pentru a scăpa de mânia croatului.

Daniela Crudu și Mădălina Pamfile, prietene foarte bune

Vedeta nu știe nici până azi care ar fi fost motivul atacului sângeros la care a recurs Seco Dubravko, după cum a declarat atât sora, cât și tatăl vedetei.

Din câte se pare, o fostă vedetă TV este cea care a insistat ca sexoasa brunetă să se combine cu omul de afaceri de origine croată. Potrivit cancan.ro, Daniela Crudu l-a întâlnit pe afaceristul din Croația în urmă cu aproximativ un an, la insistențele bunei sale prietene Mădălina Pamfile.

Iubitul Mădălinei Pamfile este ca un frate pentru iubitul Danielei Crudu, așa că prietena cedetei este cea care a aranjat totul și se pare chiar a insistat pe lângă Cruduța, făcându-i un CV extraordinar lui Seco Dubravko, în care i-a prezentat averea lui, de care Daniela Crudu a fost atrasă ca un magnet.

Relația dintre Daniela Crudu și Seco Dubravko a durat aproape un an, timp în care a curs lapte și miere, până când croatul și-a dat arama pe față. Rămâne de văzut dacă fosta asistentă de televiziune îl va ierta pe iubitul aprig la mânie sau dacă vor merge pe drumuri diferite în viață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×