Iulia Aradi a fost eliminată de la Exatlon. Miză dublă la jocul de duminică. Anunţul lui Cosmin Cernat

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/04/2019, 19:25
Iulia Aradi a fost eliminată de la Exatlon. Miză dublă la jocul de duminică. Anunţul lui Cosmin Cernat GALERIE FOTO
Cine a fost eliminat de la Exatlon. Miză dublă la jocul de duminică.

Show-ul Exatlon de la Kanal D se apropie de finală, așa că jocurile devin din ce în ce mai tensionate și grele. În competiție au mai rămas doar 6 fete și 6 băieți, care vor da tot ce au mai bun pe traseu, pentru a se poziționa cât mai aproape de finala compeției.

UPDATE: Iulia Aradi a fost eliminată de la Exatlon, după ce a pierdut duelul cu Nicoleta Lunca. Faimoşii au câştigat cu 10-5 jocul de protecţie.

Cine a fost eliminat de la Exatlon! Miza dublă: vila și protecția, din jocul de duminică, va apăsa pe umerii concurenților

În ediția de duminică, 14 aprilie, admiratorii concursului sportiv vor vedea pe micile ecrane înfruntări, strigăte de victorie, dar și lacrimi. Cosmin Cernat, gazda emisiunii, a anunțat că bătăioșii care au mai rămas în lupta din Dominicană se vor duela pentru vilă și protecție, ceea ce înseamnă miză dublă, adică o mai mare responsabilitate și apăsare pe umerii concurenților. „Astăzi, două echipe se vor duela pentru vilă și pentru protecție”, a anunțat ferm Cosmin Cernat.

Până în acest moment, Exatlon a fost presărat cu foamete, gânduri spre casă, lacrimi de dor și durere. Unul dintre evenimentele marcante ale concursului sportiv este reprezentat de accidentarea lui Costin Gheorghe.

Cine a fost eliminat de la Exatlon. Miză dublă la jocul de duminică. Anunţul lui Cosmin Cernat
În concursul sportiv au mai rămas doar 6 fete și 6 băieți

Accidentări pe bandă rulantă la Exalon

Fotbalistul de la Faimoși a fot atât de furios pentru faptul că s-a accidentat încât le repeta colegilor, pe bancă, ”se termină, gata”. Sportivul a întâmpinat probleme pe traseu din cauza loviturii anterioare, care nu a avut timp să se vindece complet.

Cine a fost eliminat de la Exatlon. Miză dublă la jocul de duminică. Anunţul lui Cosmin Cernat
Cosmin Cernat a anunțat miză dublă în jocul de duminică!

Faimosul știe că nu poate merge mai departe în competiție și a fost la un pas să renunțe, însă în această seară va lupta din ultimele puteri rămase pentru copilul lui, cel căruia îi dedică fiecare punct câștigat. „Nu mai merge mult. Nu mai merge. Pur si simplu, intreaba-l pe Ion, alerg si imi scapa piciorul singur. Deci, alerg, pun piciorul si uite asa face piciorul. Nu mai, nu mai am… Nu mai am… Nu mai am cum sa continui, gata. Pana cand se termina, se termina, gata”, a spus Costin Gheorghe în ediția anterioară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×