Categorie: Autor:

Cinci obiceiuri ENERVANTE ale şoferilor români

E clar că şoferii români nu fac parte din categoria celor mai civilizaţi conducători auto din Europa. Cu toate acestea, în utlimii ani, proastele obiceiuri au mai fost uitate şi şoferii de la noi au devenit mai înţelegători şi mai civilizaţi. Au mai rămas însă câteva lucruri de pus la punct. Iată cinci obiceiuri proaste pe care încă le au şoferii români:

1. Exagerează cu butonul de avarii

Din dorinţa de a staţiona într-un loc nepermis, şoferii români apasă cu încredere pe butonul de avarii. Din păcate, de multe ori, aceştia uită că blochează o intersecţie.

Galerie FOTO SUPER HOT!!! Alina Eremia a mers la PLAJĂ şi nu a mai ţinut cont de NIMIC!!!  A fost surprinsă în ipostaze INCENDIARE!

2. Exagerează cu flash-urile

Unde îţi poţi arăta mai bine bărbăţia, dacă nu în trafic? Aşa gândesc mulţi dintre conducătorii auto mioritici. De multe ori, şoferii nu se mulţumesc să dea un flash, pentru ca cel din faţa sa să treacă pe banda inferioară. Şi dau un flash, două, trei… şi tot aşa.

Lovitură pentru studenţii români! Decizie fără precedent! E OFICIAL! Tinerii sînt în lacrimi…

3. „Uită” se semnalizeze

Pentru unii, semnalizarea este opţională. Multe dintre accidentele uşoare se produc pentru că mulţi uită să semnalizeze în jos, când virează la stânga şi în sus, când o iau la dreapta. Simplu, nu?

Ultima oră! Lovitură pentru toţi românii care au FACEBOOK! Decizia lui Klaus Iohannis e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat!

4. Aruncă gunoaie pe geam

Multe dintre ambalajele de pe străzi sunt rezultatul nesimţirii şoferilor. Decât să pună ambalajul într-un locşor din maşină pentru a-l arunca ulterior, şoferii preferă să deschidă geamul şi să scape de resturi. Urât!

Caz INCREDIBIL! Ce le făcea PROFESOARA elevilor săi de liceu!!! Galerie FOTO! Pentru asta a fost acuzată de ABUZ sexual

5. Merg cu faza lungă pe timp de noapte

De multe ori, unii dintre participanţii la trafic merg cu faza lungă pe timp de noapte, chiar şi pe drumurile cu o bandă pe sens, deranjându-i pe şoferii care vin de pe contrasens. Un alt obicei de-a dreptul deranjant.

Sursă: www.auto-bild.ro

Taguri: obiceiuri