Christian Sabbagh pleacă de la Kanal D! Mesaj sfâșietor postat de jurnalist

EXCLUSIV STIRI MONDENE
Ana Chivu   
în Stiri mondene
17/12/2018, 14:30
Christian Sabbagh pleacă de la Kanal D! Mesaj sfâșietor postat de jurnalist
Christian Sabbagh și-a anunțat plecarea de la trustul Kanal D!

Christian Sabbagh părăsește trustul Kanal D! Din păcate, după 8 ani în care a fost prezent pe micile ecrane, fanii îi spun adio. Prezentatorul pare că s-a despărțit un pic ciudat de lumea în care a activat atâția ani, pentru că, după ce a postat în mediul online mesajele de despărțire, acesta și-a închis contul.

Oare faptul că a devenit tată pentru a patra oară să fie motivul? Iulia, soția lui, i-a dăruit al doilea băiețel și al patrulea copil al prezentatorului. Care a fost mesajul lui Christian Sabbagh pentru cei ce l-au urmărit atâta vreme?

Christian Sabbagh părăsește Kanal D!

Detalii exclusive despre plecarea lui Sabbagh de la Kanal D. Potrivit unor surse din cadrul trustului, prezentatorul a purtat discuții la TVR, care anunțau gânduri de plecare. În prezent, acesta este consilier la Ministerul de Interne, lucru care i-ar valida plecarea. De altfel, pe lângă nemulțumirile legate de organizarea postului, se pare că jurnalistul a primit propuneri și din partea MAI, mai exact a fostului șef din Poliția Română.

Cunoscutul prezentator de știri Christian Sabbagh a anunțat în mediul online faptul că își încheie socotelile cu Kanal D. De opt ani sunt alături de dumneavoastră, la Kanal D. Vine ziua când trebuie să ne luam și la revedere! De mâine, altcineva îmi va lua locul! Ne vom revedea curând, din altă postură! Nu uitați să vizionați postul meu de suflet, Kanal D! Rămâneți cu bine! Aveți grijă de dumneavoastră!”, a scris acesta pe pagina lui oficială de Facebook, potrivit Libertatea.ro.

Nu cu mult înainte de acest mesaj, Christian Sabbagh a mai lăsat câteva cuvinte, cuvinte care ar lăsa să se înțeleagă că ar fi vorba de o schimbare voită din partea șefilor. „Într-o zi, un „mare jurnalist” a spus că publicul s-a săturat de fețele celor vechi, că e nevoie de o schimbare, de oameni noi. Poate că așa stau lucrurile, poate că nu! Spre deosebire de mulți, eu nu țin la un scaun, doar la oameni! Nu vă bateți capul să aflați cine este acel „mare jurnalist”.” 

Christian Sabbagh, tată pentru a patra oară

Christian Sabbagh este a la a doua căsnicie, din prima, el îi mai are pe Edi și Yasmine. Iulia, cea de a doua soție, i-a adus pe lume pe Anais și încă un băiețel. „Vreau să vă spun că mămica este sănătoasă. Băiețelul este sănătos. Uitați-vă cum arată la nici opt ore, nouă ore de la naștere.

Christian Sabbagh și soția sa, Iulia
Christian Sabbagh și soția sa, Iulia

Anais e bucuroasă foc pentru că își vede fratele’, a povestit prezentatorul de știri.„Bebe nu a mai putut aștepta și că își dorește să își cunoască surioara, să-și cunoască tatăl, mămica și, așadar, a venit pe lume”, a spus soția lui Christian Sabbagh, după câteva ore de la nașterea celui de-al doilea copil.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×