Chef Florin Dumitrescu, fotografie de pe patul de spital! Bucătarul a fost operat

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
22/01/2020, 19:08
Chef Florin Dumitrescu, fotografie de pe patul de spital! Bucătarul a fost operat GALERIE FOTO
Chef florin Dumitrescu s-a fotografia chiar pe patul de spital. Sursa foto - instagram

Chef Florin Dumitrescu a postat o fotografie pe o rețea de socializare direct de pe patul de spital! Bucătarul, în vârstă de 32 de ani, a ajuns pe mâinile medicilor. Fanii au rămas mască atunci când au văzut imaginea.

Chef Florin Dumitrescu, fotografie de pe patul de spital!

Admiratorii bucătarului au postat zeci de mesaje după ce au văzut poza lui chef Florin Dumitrescu. Ulterior, acesta avea să lămureasca motivul internării sale, unul cât se poate de întemeiat.

Vă reamintim că Florin Dumitrescu este unul dintre cei trei bucătari de la emisiunea Chefi la cuţite. Acesta a devenit și autorul unei cărţi în care oferă propria interpretare bucătăriei tradiţionale româneşti.

Bucătarul a fost operat

Chef Dumitrescu a ajuns la spital în urma unor probleme de sănătate mai vechi, care cereau să fie soluţionate. Florin Dumitrescu i-a liniştit pe fani, oferind câteva răspunsuri succinte întrebărilor puse de cei care îi urmăresc activitatea.

Acesta le-a transmis tuturor că este vorba despre o intervenţie chirurgicală planificată, urmând să fie externat curând.

De altfel, Florin Dumitrescu pare a fi omul surprizelor. Acesta nu a ezitat în timpul emisiunii Chefi la cuțite să apară cu o schimbare de look, una care l-a asemănat foarte mult cu regretatul designer Răzvan Ciobanu.

Dumitrescu a renunțat la cârlionți și a pus mâna pe placă, iar rezultatul i-a lăsat cu gura căscată pe toți: de la cei din regie până la Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

„Trebuie să-ţi îndrepţi părul! Dacă nu se încreţeşte la loc, ţi-l punem pe bigudiuri“, a fost reacția savuroasă a lui Sorin Bontea în momentul în care l-a văzut pe bucătar cu noua lui frizură.

Totul a făcut parte dintr-o farsă pusă la cale de ceilalți doi bucătari. Jocul a fost pierdut de Dumitrescu, iar chef-ul a fost nevoit să pună în aplicare pedeapsa primită.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×