Chef Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre viața sa personală. Are sau nu are iubită

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
13/11/2019, 16:11
Chef Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre viața sa personală. Are sau nu are iubită
Cătălin Scărlătescu spune ce se întâmpă în viața sa sentimentală. Sursa foto: antena3.ro

Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari din țara noastră. Nu de puține ori a fost întrebat despre viața sa amoroasă, iar acum a decis să spună adevărul. Juratul ”Chefi la cuțite” de la Antena 1 mărturisește că iubește femeile independente și deștepte. 

Cătălin Scărlătescu are numai relații gen ”friends with benefits”

Căătlin Scărlătescu este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, dar este foarte discret legat de viața sentimentală. Celebrul bucătar a mărturisit că în momentul de față nu este singur, dar preferă să aibă relații amoroase care să nu-i dea prea mari bătăi de cap. Juratul preferă genul de relație ”friends cu benefits” și spune că nu este o persoană geloasă. Totodată, Cătălin Scărlătescu a mai declarat că iubește femeile care au ceva în cap, nu sunt doar frumoase și atât.

„Nu mă pot lăuda că sunt foarte mult timp singur. Eu am o relaţie foarte, foarte deschisă cu mai multe persoane. Suntem prieteni aşa. Nu ne călcăm pe picioare, nu ne deranjăm, nu ne invadăm spaţiul. Nu sunt gelos. N-am fost niciodată. Sper să nu fiu nici la bătrâneţe, să nu o iau aşa…”,  a spus Cătălin Scărlătescu într-un interviu pentru Antena Stars. Schimbând nota bucătarul a glumit și a spus că este „ într-o relaţie foarte serioasă cu Cătălin Scărlătescu de aproape 50 de ani”.

Care este modelul de femeie pe care îl preferă Cătălin Scărlătescu

„Dacă o femeie are creier are tot ce îi trebuie. Nu există o matrice, n-am alergat după avocate, medici. Am avut în viața mea cel putin câteva femei senzaționale, eu sunt nenorocitul și nebunul care nu a știut să le păstreze. Eu n-am avut relații cu femei tâmpite, am avut relații doar cu femei foarte mișto, nu neapărat fizic, ci ca om, care aveau mesaj, erau haioase. Nu erau niște femei întreținute sau de întreținut. Erau foarte independente. (…) Independența trebuie să existe și la bărbați și la copii. Copilul trebuie să fie independent de mic”, a adăugat Scărlătescu.

Deși este o persoană publică bucătarul de la Antena 1 spune că viața lui privată va rămâne întotdeauna privată. „Nu sunt genul de om să mă afișez, viața mea privată e viața mea privată. Sunt o persoană publică, îmi văd de meseria mea, de festival, dar am un zid și viața mea din spatele acelui zid vreau să rămână acolo. Nu mă laud cu viața mea privată. De ce aș face asta?”, a mai spus chef-ul în același interviu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×