CEO-ul unei companii de top din SUA a decedat subit. Era unul dintre cei mai îndrăgiți americani

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
15/04/2019, 14:31
CEO-ul unei companii de top din SUA a decedat subit. Era unul dintre cei mai îndrăgiți americani GALERIE FOTO
A murit Bill Stowe

Doliu în Statele Unite ale Americii. A murit unul dintre cei mai îndrăgiți americani. Este vorba despre Bill Stowe, CEO-ul uriașei companii Des Moines Water Works. A încetat din viață subit, la vârsta de 60 de ani, după ce a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă.

A murit Bill Stowe, directorul general al Des Moines Water Works

Cu doar trei săptămâni înainte de a se muta în azilul unde avea să-și trăiască ultimele clipe din viață, Bill Stowe a făcut un anunț sfâșietor. Managerul general al uneia dintre cele mai importante companii din Statele Unite ale Americii suferea de cancer pancreatic.

Stowe a avut o carieră îndelungată ca funcționar public. A ocupat postul de director  al companiei Des Moines Water Works vreme de 13 ani, înainte de a prelua frâiele marii companii în 2012. A condus firma până pe 2 aprilie, când s-a văzut nevoit să se retragă din activitate, pe fondul gravelor probleme de sănătate.

Bill Stowe a fost unul dintre cei mai îndrăgiți americani
Bill Stowe a fost unul dintre cei mai îndrăgiți americani

Bill Stowe era unul dintre cei mai îndrăgiți americani

Bill a fost un om deosebit, mereu preocupat pentru binele cluilalt, dispus să ajute cu tot ce putea. A reprezentat un adevărat simbol al companiei noastre” , a declarat Tom Turner, bunul prieten al său. Cei doi lucrau împreună din 1980.

Bill Stowe și-a petrecut copilăria la o fermă din Nevada, Iowa. Era un mare iubitor al sportului și în special al baschetului. Mai mult decât atât, în tinerețe a făcut parte din echipa liceului Grinnell College. Ulterior, a devenit inginer, după ce a absolvit facultatea de specialitate, la Universitatea din Wisconsin.

Simțul umorului extrem de ascuțit și asemănarea cu marele actor Russell Crowe, Stowe și-a câștigat rapid admirația fanilor din Statele Unite ale Americii, chiar și în 2008, atunci când Des Moines Water Works s-a confruntat cu o perioadă dificilă, din cauza problemelor financiare. Nu a durat mult până când compania a revenit în topul preferințelor americanilor.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×