Cele trei zodii din horoscop care dau lovitura în luna februarie! Vor avea noroc în dragoste

Dan Suta   
în Horoscop
15/01/2020, 13:21
Cele trei zodii din horoscop care dau lovitura în luna februarie! Vor avea noroc în dragoste
Horoscop pe luna februarie 2020. Trei zodii au parte de aventuri amoroase. Sursa foto: pixabay.com

Trei zodii din horoscop vor da lovitura în luna februarie. Cunoscută ca luna iubirii, cea de-a doua din an va aduce multe surprize pe plan sentimental în special Taurilor, Gemenilor și Leilor.

Horoscop pentru luna februarie: multă iubire pentru Tauri, Lei și Gemeni

În luna februarie lucrurile se vor schimba radical pentru Taurii, Leii și Gemenii care nu și-au găsit până acum sufletul pereche. Taurii vor avea parte de câteva zile extrem de interesante pe plan amoros, în special din 14 februarie încolo.

Leii și Gemenii vor fi și ei favorizați de schimbări pe plan amoros. Leii e posibil să fie ceruți în căsătorie sau să ceară ei pe cineva, în timp ce Gemenii își reînnoiesc jurămintele de dragoste.

Capricornii s-ar putea îmbogăți în februarie

Berbecii vor avea o lună februarie extrem de activă. Încă de la începutul lunii se vor schimba o serie de lucruri pentru ei în special din punct de vedere profesional.

Racii au un februarie plin de surprize din toate punctele de vedere. Se vor reîntâlni cu persoane pe care nu le-au mai văzut de ceva vreme și vor fi extrem de fericiți în preajma lor.

Fecioarele se vor concentra în exclusivitate asupra carierei, ba chiar se poate spune că e o lună efervescentă pentru ele.

Balanțele se dedică în totalitate familiei în cea de-a doua lună din an. Vor munci din greu pentru a restabili anumite legături pe care le consideră pierdute.

Scorpionii descoperă în luna lui Cupidon că au fost înșelați la un moment dat, iar asta nu le va pica tocmai bine.

Săgetătorii vor trece la sentimente mai bune față de unele persoane, chiar membri ai familiei de care s-au îndepărtat în ultimul timp.

Capricornii se vor concentra în februarie asupra situației financiare. Există șanse mari să se îmbogățească.

Vărsătorii au parte în februarie de multe drumuri în interes de serviciu. Nu e exclus să treacă granițele țării.

Peștii au parte de bucurii din partea rudelor, însă colegii de muncă le vor face zile fripte. Trebuie să aibă mare grijă în fața căror persoane se destăinuie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×