Cele mai periculoase zodii. De cine trebuie să te ferești în luna iunie

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/05/2019, 17:38
Cele mai periculoase zodii. De cine trebuie să te ferești în luna iunie
Cele mai periculoase zodii în luna iunie. De cine trebuie să te ferești? Sursa foto: pixabay.com

Conform astrologilor, cele mai periculoase zodii în luna iunie sunt cele de foc și de pământ. Persoanele născute în aceste elemente (foc și pământ) vor fi de temut. Primesc suficientă încredere în forțele proprii și devin niște oameni redutabili în orice bătălie, mai ales în conflictele verbale ori cele care țin de natura juridică.

Ele sunt cele mai periculoase zodii. De cine trebuie să fugi în luna iunie

Cele mai periculoase zodii în luna iunie, cele care se înarmează cu strategii de necombătut și le pot face zile fripte celorlalți în luna iunie sunt Fecioară, Taur, Capricorn (zodii de pământ), Leu, Săgetător și Berbec (zodii de foc). Le vom lua rând pe rând pentru a explica de ce ar fi bine să stai departe de ele sau să le abordezi cu multă diplomație.

Fecioarele pot câștiga multe bătălii prin critica bine argumentată pe care o oferă de cele mai multe ori. Au talentul de a renaște din propria cenușă, iar atunci când se trezesc la realitate sunt de temut. Pot fi extrem de dure, pot da lovituri decisive adversarilor, iar din iunie, și în general toată vara, vor fi semnele zodiacale care vor avea ultimul cuvânt.

Nu trebuie neglijați nici Taurii. Aceștia vor reuși să se impună mai mult ca oricând. Marele lor avantaj este rezistența la stres și la situații limită. Pot face față chiar și unui tir de acuzații, iar arma cu care se apără și ies în față de fiecare dată este eficiența. Așadar, nu te lua în gură cu vreun coleg născut în zodia Taur la locul de muncă. S-ar putea să regreți.

Fecioarele și Capricornii sunt ași în răzbunare. Sursa foto: pixabay.com

Săgetătorii pot reacționa urât când devin impulsivi

Capricornii sunt genul de nativi care tac și fac. Aceștia vor fi în luna iunie pregătiți de schimbări, iar pentru a-și atinge scopurile vor fi capabili de absolut orice. Nu vorbesc foarte mult despre acțiunile lor, dar reușesc de fiecare dată să îi surprindă pe ceilalți. Capricornii pot trăda cu zâmbetul pe buze, deci ai grijă cu ei!

Berbecii sunt și ei destul de periculoși mai ales când li se pune pata pe cineva. În luna iunie vor deveni ceva mai nervoși, mai agitați și nu va sta nimeni în calea lor.

Leii, pe cât sunt de antrenați, de pasionali și de zâmbăreți, pe atât pot fi de răzbunători. În luna iunie vor fi pe val și vor profita de poziția lor în societate fără să țină cont de sensibilitățile celorlalți.

Săgetătorii, în schimb, pot reacționa destul de urât la impulsivitate. Acești nativi devin unii de temut mai ales atunci când sunt provocați. Așadar, nu te lua la ceartă cu ei!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×