Cele mai identice gemene din lume dezvăluie cum își împart în pat prietenul comun

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
15/02/2019, 18:58
Cele mai identice gemene din lume dezvăluie cum își împart în pat prietenul comun GALERIE FOTO
Cele mai identice gemene din lume dezvăluie cum își împart în pat prietenul comun

Cele mai identice gemene din lume dezvăluie cum își împart în pat prietenul comun. Surorile Anna și Lucy DeCinque au spus că întrețin relații sexuale pe rând cu același bărbat, care este iubitul amândurora, dar ele se află în pat în același timp de fiecare dată.

Anna și Lucy DeCinque sunt cunoscute pentru faptul că sunt cele mai identice gemene din lume și au recunoscut public că întrețin relații sexuale cu același bărbat, dar pe rând. Cele două surori au 33 de ani și locuisc în Perth, Australia și mai spun că se află în același timp în pat atunci când una dintre ele face dragoste cu bărbatul cu care au o relație de opt ani. Femeile locuiesc împreună cu iubitul lor, Ben și cu mama lor. „Dormim într-un pat King size, de fapt este mai mare de atât. Niciuna dintre noi nu este geloasă dacă Ben o sărută pe una dintre noi. Știm că o va săruta și pe cealaltă”, au spus gemenele.

Cele mai identice gemene din lume dezvăluie cum își împart în pat prietenul comun

„Ben ne acceptă și nu se supără dacă ne îmbrăcăm la fel, vrea să fim împreună și nu ne judecă. Noi ne luăm mereu apărarea una alteia, așa că mereu suntem două contra unu. El primește dragoste și atenție dublă”, a declarat Anna. Cele mai identice gemene din lume vor să se căsătorească cu bărbatul care le este aproape de opt ani, însă în Australia poligamia este interzisă prin actul 1961.

Anna și Lucy DeCinque, alături de Ben
Anna și Lucy DeCinque, alături de Ben

Cele două femei au cheltuit 250.000 de dolari pe operații estetice pentru a rămâne identice. „Dacă ea merge la toaletă, trebuie să merg și eu, pentru că mâncăm și bem la fel, facem duș împreună, suntem de nedespărțit. Este dificil să fii în pielea noastră, ne cântărim mâncarea din farfurii, totul trebuie să fie identic”, a spus și Lucy, care a precizat că ea și sora ei plănuiesc să rămână însărcinate în același timp. „E treaba lui Ben să se asigure că asta se va întâmpla.”

Cele mai identice gemene din lume au intrat în centrul atenției publice în momentul în care au început să cheltuie sume enorme pentru operații estetice, cu scopul de a arăta la fel. „Dacă am putea schimba legea și pe cei care ne conduc, ne-ar plăcea să ne căsătorim cu Ben. Dragostea e dragoste, suntem adulți, ar trebui să putem să ne căsătorim cu aceeași persoană”, mai spun fetele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×