Cele mai frumoase ținute din a doua semifinală Eurovision 2019. Cum s-a îmbrăcat Ester Peony. FOTO

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
16/05/2019, 21:08
Cele mai frumoase ținute din a doua semifinală Eurovision 2019. Cum s-a îmbrăcat Ester Peony. FOTO GALERIE FOTO
Va prezentam cele mai frumoase tinute din a doua semifinală Eurovision 2019”

Cea de-a doua semifinală a celebrului concurs Eurovision va începe joi, de la ora 22:00, când vom asculta melodiile din concurs, dar vom vedea și cele mai frumoase ținute! Românii au emoții mari, deoarece în această seară va urca pe scenă reprezentanta României, Ester Peony! Cântăreața din România va cânta melodia ”On a Sunday”, cu care a câștigat preselecția națională.

Ester Peony, printre cele mai frumoase ținute din a doua semifinală Eurovision 2019

Ester Peony a avut prima repetiție și primul contact cu impresionanta scenă Eurovision, după care a făcut mici ajustări pentru cea de-a doua repetiție. La ultima repetiție însă, românca a apărut exact cum va concura joi seara, în cea de-a doua semifinală a Eurovsion, inclusiv cu machiajul pentru mână!

„Am urmărit cu atenţie înregistrarea de la prima sesiune de repetiţii, pentru a-mi îmbunătăţi apariţia scenică. Astăzi, am urcat pe scenă cu ţinuta completă, inclusiv accesoriile, aşa cum voi intra şi în concurs, pe 16 mai. Am adăugat şi machiajul pe mână şi accesoriile care aduc detaliul de culoare, creând un contrast important pentru a-mi pune personajul în valoare”, a declarat Ester Peony.

Ester Peony la Eurovision
Ester Peony a avut una dintre cele mai frumoase tinute din a doua semifinală Eurovision 2019

Reprezentanta Albaniei i-a făcut pe bărbați să viseze cu ochii deschiși

Ester Peony a purtat o rochie neagră, lungă, cu o plasă tot neagră, prin care și-a etalat picioarele foarte atrăgătoare. Rochia cântăreței a avut un guler alb, care ieșea în evidență. Spectacolul a fost unul grandios, cu flăcări și dansatori care au pus în valoaare performanța reprezentantei României.

O altă ținută foarte frumoasă și sexy a fost cea a reprezentantei Albaniei. Jonida Maliqi a purtat o rochie neagră, mulată, cu un decolteu generos și cu niște aplicații car duc cu gândul la egiptul antic.

O altă ținută foarte provocatoare a aparținut cântăreței Dana International, de origine israeliană. Artista este de fapt un faimos transsexual care militează pentru drepturile la iubire a persoanelor de același sex. Artista a purtat o rochie mult prea transparenta!

O altă apariția a fost Sarah McTernan, reprezentanta Irlandei, care a urcat pe scenă într-o rochie cărămizie, mulată și decoltată, care i-a făcut pe bărbați să viseze cu ochii deschiși.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×