Cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar 2020. Actrițele care au strălucit pe covorul roșu. Galerie Foto

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
10/02/2020, 10:05
Cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar 2020. Actrițele care au strălucit pe covorul roșu. Galerie Foto GALERIE FOTO
Cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar 2020. Sursa foto: Hepta

Cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar 2020Vedetele de la Hollywood care au participat la Premiile Oscar de anul acesta nu au reurs la ţinute ieşite din comun ca în alţi ani. Actriţele s-au afişat pe covorul roşu cu rochii în culori neutre, rochii clasice, elegante.

Cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar 2020

În topul cele mai frumoase rochii de la Oscar 2020 s-au situat ţinuta Dior a actriţei Charlize Theron și cea Armani a actriţei Renee Zellwegger. Ţinuta celei din urmă i-a adus şi noroc, aceasta câştigând premiul Oscar pentru cea mai bună actrtiţă în rol principal.

De asemenea, Margot Robbie a fost apreciată pentru rochia. Aceasta a purtat o rochie Chanel.Rochia a avut mâneci detaşate. Sandra Oh a avut pe covorul roşu o rochie roz pal semnată de Elie Saab. Rochia a fost prevăzută de creator cu paiete şi mâneci mari.

Actriţele care au purtat pelerine

Pelerine au fost alese de Olivia Colman şi Janelle Monae pentru covorul roşu, Natalie Portman fiind care a atras cel mai mult atenţia cu o capă Dior Haute Couture.

Multe dintre vedete au venit îmbrăcate pe covorul roşu cu ţinute astfel încât să fie mai prietenoşi cu mediul. Kaitlyn Denver, vedetă în foluml „Booksmarat” a fost una dintre acestea.

Vedeta a îmbrăcat pentru eveniment o rochie Louis Vuitton confecţionate din tencel, un material ecologic. Charlie Theron a purta o rochie Dior. Rochia a avut un umăr gol, precum şi un şliţ foarte adânc.

Julia Butters, actriţă în filmul „Once Upon a Time in Hollywood”, a purta o rochie roz, semnată Christian Siriano. Scarlett Johansson a făcut furori pe covorul roşu de la premiile Oscar 2020. Frumoasa actriţă a purtat o rochie cu paiete creată de Oscar de la Renta.

Cum s-au îmbrăcat vedetele masculine

Joaquin Perez a îmbrăcat un smoking cu care a mai fpst prezent la dfiverse evenimente. Vedetele masculine nu s-au remarcat prin ţinute deosebite. aceştia preferând clasicul costum negru.

Regizoul Spike Lee a făcut o notă a fost mai atipic, acesta a purtat un costum violet cu nuanţe de auriu de la Gucci. Acesta i-a adus un omagiu lui Kobe Bryant purtând la revere numărul sportivului de pe tricou.

O pată de strălucire a adus pe covorul roşu starul serialului Pose, serial cu tematică transgender. Acesta a purtat o ţinută Giles Deacon, alcătuită din corset şi fustă. Fusta a avut un imprimeu baroc.

Gala Premiilor Oscar a adus o mare surpriză în lumea cinematografică. Câştigătorul celui mai bun film a fost „Parasite”, un film sud-coreean făcut de regizorul Bong Joon-ho. Pelicula a câştigat şi premiul pentru cel mai bun film într-o limbă străină.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×