Cele mai frumoase 13 rochii pe care le purta vara Brigitte Bardot

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
22/07/2019, 14:20
Cele mai frumoase 13 rochii pe care le purta vara Brigitte Bardot GALERIE FOTO
Actrița de origine franceză Brigitte Bardot în cele mai frumoase rochii de vară. Sursa foto: therake.com

Brigitte Bardot (85 de ani) este una dintre cele mai cunoscute actrițe franceze și a devenit un sex-simbol al cinematografiei mondiale. Actrița a avut o viață tumultoasă și a trecut prin multe încercări și dezamăgiri. Brigitte Bardot este una dintre cele mai elegante și rafinate actrițe, iar stilul ei vestimentar continuă să fie copiat și purtat de tinere în zilele naostre.

Brigitte Bardot, una dintre cele mai frumoase actrițe

Brigitte Bardot s-a născut pe 28 septembrie 1934 într-o familie bogată din Paris și a crescut în elegantul arondisment 16 în apropiere de Turnul Eiffel. Micuța Bri, așa cum era numită de familie și-a petrecut vacanațele de iarnă în Alpi, iar pe cele de vară în Saint Tropez. Micuța localitate de pescari de pe Coasta de Azur a rămas locul ei de suflet și acolo locuiește și la această oră alături de cel de-al patrulea soţ, Bernard d’Ormale, cu care s-a căsătorit în 1992. Proprietetatea pe care locuiesc cei doi se numește La Madrague.

Brigitte Bardot este una dintre cele mai frumoase actrițe cu renume mondial. Actrița franceză a sedus publicul în anii ’50 şi ’60 prin senzualitatea și hainele care i-au pus în valoare frumusețea naturală. Brigitte a devenit un sex-simbol al cinematografiei mondiale și a pozat goală pe o plajă în anul 1975. „Sunt o mulțime de femei frumoase, dar Brigitte Bardot este frumoasă într-un mod neobișnuit-distinctiv”, a declarat Ginette Vincendeau, profesor la Film Studies din King’s College din Londra, potrivit therake.com.

Brigitte Bardot a impresionat prin frumuseţea sa şi prin ţinutele sale foto: pinterest.de

Brigitte Bardot a avut o viață controversată

„Era o fire atât de iconoclastică, un spărgător de tabu, o figură scandaloasă la acea vreme și o emblemă a momentului în care femeile au început să se elibereze-sexual, în primul rând, dar și în alte moduri. Este o figură protofeministă, fără a fi feministă din punct de vedere ideologic. Ea este atât o zeiță sexuală incredibilă într-un mod convențional, dar în același timp și-a urmat dorințele proprii, Enigma ei stă în acea natură duală de a fi o personalitate cu adevărată puternică, știind și obținând ceea ce-și dorește. ”, a mai spus Ginette Vincendeau.

Brigitte Bardot a avut o viață controversată, a trecut prin numeroase decepții și dezamăgiri în dragoste. Actrița de orgine franceză a fost căsătorită de patru ori, a avut tot atâtea sinucideri, peste o sută de iubiți de ambele sexe, dar și o sarcină pe care nu și-a dorit-o niciodată. Drumul spre faimă și succes a fost presărat cu numeroase decepții, aventuri cu bărbați însurați și roluri în filme care au prpulsat-o pe scena mondială.

„Le-am dat tinereţea şi frumuseţea mea bărbaţilor. Acum le dau înţelepciunea şi experienţa mea animalelor.”, a declarat Brigitte Bardot în urmă cu câțiva nai, conform adevarul.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×