Cele două mașini de care Dani Mocanu nu se desparte niciodată. Ambele sunt nemțești și cu mulți cai putere. FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
14/10/2019, 16:18
Cele două mașini de care Dani Mocanu nu se desparte niciodată. Ambele sunt nemțești și cu mulți cai putere. FOTO GALERIE FOTO
Dani Mocanu nu se desparte niciodată de mașinile sale. Sursa foto: click.ro

În ultimii ani, popularitatea lui Dani Mocanu a explodat, pur și simplu, astfel că tânărul manelist se poate lăuda cu un număr record de abonați pe contul său de Youtube, dar și cu o avere impresionantă care, după cum mărturisea printr-un mesaj  postat pe rețelele de socializare, însumează câteva milioane bune de euro. Dintre toate bunurile pe care le deține, cele mai importante sunt, însă, bolizii de care nu se desparte niciodată.

Dani Mocanu, mândru nevoie mare de mașinile sale

Mai concret, este vorba despre două automobile Porsche Cayenne și BMW, aparținând marilor constructori germani care se bucură de un real succes la nivelul întregii lumi. Cum era de așteptat, astfel de „bijuterii” pe patru roți nu sunt deloc ieftine, însă controversatul interlop și cântăreț de manele nu duce lipsă de banii necesari pentru a-și satisface astfel de capricii.

În ziua de azi, dacă dai de 2-3 lei, e la modă să îți iei arfe și să pozezi în mare smardoi sau cine știe ce mafiot. Orașele din România sunt pline, din păcate, de specimene de genul acesta… Eu am 27 de ani și am produs până la vârsta mea câteva milioane de euro singurel, pe barba mea, dar caracterul meu a rămas la fel ca atunci, când poate nu aveam bani nici măcar de o cola. ( Cei ce mă cunosc pot confirma). Stați cu picioarele pe pământ, fraților…O ZI BUNĂ TUTUROR”, se destăinuia Dani Mocanu pe contul personal de Facebook, în urmă cu câteva luni.

Dani Mocanu și unul dintre bolizii săi de lux. Sursa foto: wowbiz.ro
Dani Mocanu și unul dintre bolizii săi de lux. Sursa foto: wowbiz.ro

Manelistul își promovează petrecerile ținând o femeie în lesă

Autoproclamat „Regele Youtube-lui” a stârnit numeroase controverse cu cel mai recent clip video în care își promovează petrecerile din cluburi ținând în lesă o blondă îmbrăcată în latex. Deși gestul său a fost aspru criticat pe rețelele de socializare, tânăra nu pare prea deranjată de ipostaza în care a fost surprinsă.

Salut, prieteni! Sunt Dani Mocanu! Vă anunț cu drag că pe 25 octombrie o să fiu prezent pentru voi la Club LM din Bacău. Nu o să vin singur, ci o să vin cu întreaga mea orchestră 100% live și o să fiu și cu tigroaica mea pe care am pus-o în lesă și o să venim împreună să facem atmosferă pentru voi”, le transmite Dani Mocanu fanilor săi în respectiva filmare.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×