Cele 5 semne din zodiacul chinezesc ce nu vor scăpa de suferință în 2020. Îi așteaptă clipe grele

Dan Suta   
în Horoscop
08/12/2019, 13:10
Cele 5 semne din zodiacul chinezesc ce nu vor scăpa de suferință în 2020. Îi așteaptă clipe grele
Zodiacul chinezesc pe 2020, plin de provocări pentru cinci zodii. Sursa foto: Women s Health

5 semne din zodiacul chinezesc nu vor avea parte de un 2020 tocmai plăcut. Vor avea parte de multe obstacole peste care vor fi nevoite să treacă luând în calcul o serie de factori imprevizibili, căci viața se va dovedi pentru ei mai complicată ca niciodată.

Cei 5 nativi din zodiacul chinezesc pentru care 2020 va fi cumplit

Iepurii vor fi puși la încercare din punct de vedere profesional. Vor avea parte de tot felul de situații dificile. Vor face niște alegeri esențiale în carieră și vor fi nevoiți să treacă prin tot felul de etape care mai de care mai solicitante.

Vor avea nevoie pentru asta de și mai multă anduranță. Iepurii ceva mai tineri ca vârstă vor fi mai pregătiți cumva, însă cei trecuți de 50 de ani se vor adapta mai greu din mers schimbărilor.

Și Mistreții vor avea un an ceva mai complicat. Dacă 2019 a fost anul lor de glorie, comparând cu ce au trăit în ultimii zece ani, în 2020 lucrurile vor lua o întorsătură neplăcută.

Și pentru Caii din zodiacul chinezesc va fi un an destul de greu. Suferințele vor fi în special în dragoste. Vor încerca mai multe relații și de fiecare dată vor simți că au dat de persoana iubită.

În final, își vor da seama că nu este anul lor din punct de vedere sentimental și vor lăsa garda jos. Poate că ăsta e și secretul: să nu caute,  ci să se lase căutați de Cupidon.

Oile din zodiacul chinezesc vor avea niște probleme serioase în familie. Anumite persoane le vor surprinde în mod negativ și vor fi nevoiți să se replieze imediat.

Cât despre Tigrii, nici aceștia nu vor avea un an de succes. În ultimii ani au mizat foarte mult pe ceea ce știau, pe capacitatea lor de persuasiune, însă în 2020 vor fi nevoiți să uite de certitudini.

Viața îi va pune în situații în care vor trebui să improvizeze, să pună umărul la treabă mai mult ca oricând, să învețe exclusiv din mers.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×