Cele 3 zodii care vor suferi din dragoste. Venus intră în Capricorn pe 25 noiembrie, iar zodiile vor avea probleme

Dan Suta   
în Horoscop
23/11/2019, 13:25
Cele 3 zodii care vor suferi din dragoste. Venus intră în Capricorn pe 25 noiembrie, iar zodiile vor avea probleme
Venus în Capricorn, fenomenul de pe 25 noiembrie care schimbă viețile zodiilor. Sursa foto: google.com

Trei zodii vor suferi din dragoste în perioada următoare, după ce planeta Venus va intra în Capricorn pe 25 noiembrie. Venus, planeta iubirii și a tentațiilor, va aduce schimbări incredibile mai ales în viața Capricornului. Deși s-ar putea spune că vor fi avantajați, lucrurile nu vor sta tocmai așa pentru ei.

Cele 3 zodii care vor suferi în dragoste: Capricorn, Scorpion și Vărsător

Venus îi încurajează pe Capricorni să își încerce norocul în dragoste, dar sentimentele nu vor corespunde 100% din partea persoanei pe care pun ochii. Acești nativi sunt așadar dezavantajați cu tot avantajul pe care l-ar presupune intrarea planetei Venus în sectorul lor astral.

O altă zodie care e dezavantajată de intrarea lui Venus în Capricorn pr 25 noiembrie este Scorpionul. Intră foarte ușor în conflicte din cauza încăpățânării care îi caracterizează. Scorpionii nu au o perioadă tocmai benefică din punct de vedere sentimental, în special până la jumătatea lunii decembrie.

Venus în Capricorn aduce probleme de natură emoțională

Scorpionii trebuie să fie mai atenți ce fel de cuvinte folosesc atunci când se ceartă cu persoana iubită. Anumite vorbe aruncate la nervi îi pot lăsa singuri în preajma sărbătorilor de iarnă. Angoasele lor trebuie rezolvate altfel. Scorpionii sunt predispuși la tot felul de crize de nervi, la crize emoționale serioase, așa că indicat ar fi să ignore cu desăvârșire orice sursă de conflict.

Pe lângă Capricorni și Scorpioni, și Vărsătorii vor avea probleme din punct de vedere amoros. Acești nativi se redresează greu, învață greu din greșelile trecutului și, oricât de mult ar dori să se impună, o fac de fiecare dată într-un mod neconvingător.

Vărsătorii riscă să intre într-o perioadă destul de neplăcută din punct de vedere sentimental. O explicație pentru starea lor, pe lângă intrarea lui Venus în Capricorn, care le dă peste cap multe aspecte ale vieții, este iarna. Se știe că iarna cei mai mulți sunt predispuși la stări de tristețe, în cele mai grave cazuri, la depresie.

Intrarea lui Venus în Capricorn îi va avantaja pe Tauri (este planeta care îi guvernează), Berbeci, Gemeni, Raci, Fecioare și Balanțe din punct de vedere amoros. Profesional sunt avantajați Leii, Săgetătorii și Peștii.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×