Cel mai tare foc de artificii EVER! ??✨N-ați mai văzut așa ceva! Bucureștiul a strălucit!!! VIDEO de senzație

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
01/01/2020, 11:00
Cel mai tare foc de artificii EVER! ??✨N-ați mai văzut așa ceva! Bucureștiul a strălucit!!! VIDEO de senzație GALERIE FOTO
Artificiile au luminat Bucureștiul. Sursa foto - fanatik
Bucureștiul a lăsat preț de câteva minute toate angoasele în spate și a arătat că știe și poate să petreacă într-un stil aparte. A uitat de haosul din trafic, de supărările legate de primari, de drumurile proaste și de toate neajunsurile și a răspuns prezent în noaptea dintre ani! A pus în scenă cel mai tare foc de artificii EVER și a lăsat multe orașe europene cu gura căscată.

Cel mai tare foc de artificii EVER!

Da, bucureștenii s-au distrat pe cinste, dovadă și filmarea făcută de pe balconul jurnalistului Horia Ivanovici. Poate că cel mai mare oraș al României nu se așează întotdeauna la masa bogaților. Nu are cele mai bune șosele, nu are parcări, în schimb se pierde prin probleme.

Dar, cu toate acestea, măcar o dată în an, românii au înțeles că pot face spectacol. A fost un show pirotehnic la bătaie cu Dubai sau New York! Cerul s-a luminat în plină noapte și a făcut loc spectacolului.

Cel mai tare foc de artificii EVER! ??✨N-ați mai văzut așa ceva! Bucureștiul strălucește!!! ?? Show pirotehnic la bătaie cu Dubai sau New York! ??Filmare unică de pe balconul jurnalistului Horia Ivanovici #LaMultiAni #2020 #FanatikRO

Gepostet von Fanatik News am Dienstag, 31. Dezember 2019

N-ați mai văzut așa ceva! Bucureștiul a strălucit

Mii de artificii au brăzdat cerul, petarde și un întreg arsenal care a arătat că atunci când vrea, Bucureștiul se luptă de la egal la egal cu orice oraș. De altfel, din Noua Zeelandă până în New York, milioane de oameni din toată lumea s-au bucurat de spectacolul focurilor de artificii pentru a celebra noul an 2020 şi începutul unei noi decade.

Și totuși, cu o notă de patriotism, „al nostru parcă a fost altceva”.  Insulele Line din Oceanul Pacific au fost primele care au intrat în 2020, urmate de Auckland, Noua Zeelandă, unde jumătate de tonă de artificii a izbucnit din Sky Tower deasupra centrului oraşului.

La New York, oamenii au sărbătorit în Times Square începutul noului an. În Australia, Sydney a avut permisiunea oficială de a continua cu celebrele efecte pirotehnice în ciuda unei interdicţii totale din cauza uriaşelor incendii mortale. Alte oraşe australiene, inclusiv Canberra, au anulat celebrările din cauza riscului mare de incendii.

Cea mai înaltă clădire din lume a fost punctul central al spectacolului în Emiratele Arabe Unite, cu artificii care au înconjurat Burj Khalifa. În Franţa, peste 100.000 de poliţişti şi jandarmi au supravegheat populaţia în toată ţara pentru a menţine ordinea în timpul focurilor de artificii.

Acropole din Atena a fost decorul pentru un impresionant foc de artificii. Big Ben din Londra, care nu a funcţionat timp de mai bine de un an din cauza lucrărilor de restaurare, a sunat de 12 ori.

Cuminte și nu prea, Bucureștiul a fost și el acolo. A petrecut un Revelion de poveste, a uitat de tot și de toate și a arătat că românii știu să se distreze. Și atunci când „se pune de chef”, faceți loc. Luminăm cerul!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×