Cea mai bună soluție pentru dezghețarea rapidă a parbrizului! Trucul folosit de milioane de șoferi

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
24/01/2019, 10:46
Cea mai bună soluție pentru dezghețarea rapidă a parbrizului! Trucul folosit de milioane de șoferi GALERIE FOTO
Cea mai bună soluție pentru dezghețarea rapidă a parbrizului! Trucul folosit de milioane de șoferi

S-a găsit cea mai bună soluție pentru dezghețarea rapidă a parbrizului! În America milioane de șoferi îl folosesc! Dacă ploaia înghețată ți-a adus gheață pe parbriz, iată cea mai bună soluție pentru a-ți dezgheța geamurile mașinii în timp record.

În primul rând trebuie să porneşti maşina cu 10-15 minute înainte să pleci şi foloseşti lichidul de parbriz, dacă acesta nu a înghețat. În acest caz sunt anumite soluții de dezghețare în comerț care sunt făcute fix pentru acest lucru. Oricare dintre aceste lichide nu acționează imediat. Aceste soțuții sunt pe bază de alcool și nu trebuie pulverizate în cantități mari. Ele rup legăturile din cristalele de gheață mult mai bine, dacă sunt aplicate mai degrabă uniform, decât în cantități mari.

Un amestec de 2/3 alcool sau spirt și 1/3 apă este perfect pentru ca parbrizul mainii să se dezghețe

Cea mai bună soluție pentru dezghețarea rapidă a parbrizului! Amestecul de alcool sau spirt cu apă

Ai nevoie de dezghețarea rapidă a parbrizului? Cea mai bună soluție este cea cu soluțiile pe bază de alcool. Trucul folosit de milioane de șoferi din întreaga lume constă însă într-o metodă descoperită de un american și care se pare că a ajuns foarte populară. El a explicat metoda într-un video. Un amestec de 2/3 alcool sau spirt și 1/3 apă este perfect pentru ca parbrizul mainii să se dezghețe în câteva minute.

Un alt american are o altă metodă, fără soluții din comerț, ci doar legată de aerul condiționat, căldură și recirculare. Mark Rober, fost inginer la NASA, a luat măsuri ştiinţifice și a analizat diferite combinaţii de măsuri şi factori care duc la dezaburirea parbrizului pentru a găsi combinaţia optimă, care funcţionează cel mai rapid. Pe scurt, combinaţia perfectă descoperită de Mark este următoarea, dar merge doar la dezaburire.

  • Ventilatorul la putere maximă
  • Căldura la putere maximă
  • Aerul condiţionat pornit
  • Recircularea aerului oprită
  • Geamurile deschise puţin
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×