Cea mai bună metodă pentru a-ți face părul blond! Nu îți trebuie vopsea, ci bicarbonat de sodiu

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
04/11/2019, 19:04
Cea mai bună metodă pentru a-ți face părul blond! Nu îți trebuie vopsea, ci bicarbonat de sodiu
Cum să te faci blondă cu bicarbonat de sodiu. Sursa foto: peroz.ro

Cum să te faci blondă cu bicarbonat de sodiu! Vrei să-ți schimbi look-ul și nu vrei să apelezi la chimicalele care se vând în comerț sau poate nu ești mulțumită de vopselele care se vând în magazin, ori poate nu mai ai bani să-ți iei o vopsea care este destul de scumpă. Noi te ajutăm!

Cum să te faci blondă cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este un produs minune! Acesta te ajută să-ți menții cuptorul ca nou, te ajută să faci să lucească bateriile de la chiuvetă sau de la cadă, te ajută să scapi de mirosul neplăcut din casă sau din frigider, îți face podoaba capialară să fie din nou sănătoasă, te ajută să-ți cureți tapițeria mașinii, te scapă de mirosul neplăcut din pantofi și îți ține plantele sănătoase. Bicarbonatul are nenumărate alte întrebuințări, dar te ajută și să îți faci părul blond!

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO te ajută să-și faci acasă o soluție foarte bună care te poate ajuta să ajungi la nuanța dorită. Este ecologică, prietenoasă cu mediul, și nu te costă mai nimic! Rețeta este una foarte simplă și se prepară cât ai zice…blond!

Aceasta este rețeta miraculoasă care te ajută să-ți schimbi culoarea părului

Acest amestec poate ajuta la deschiderea nuanței părului cu până la 3 tonuri. Se amestecă bicarbonat de sodiu și peroxid de hidrogen, în cantități aproximativ egale, apoi adaugă câteva linguri de apă, astfel încât să obții o pastă omogenă. Aplic-o pe toată lungimea părului și las-o cel puțin 30 de minute să acționeze, apoi spală normal părul.

Rezultatul va fi unul fantastic, iar părul tău va căpăta nuanța dorită! Păstrează această rețetă, deoarece toate prietenele tale ți-o vor cere!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×