Ce zice Victor Slav despre pensia alimentară cerută de Bianca Drăgușanu pe post, la Kanal D

Ana Chivu   
în Stiri mondene
17/04/2019, 21:19
Ce zice Victor Slav despre pensia alimentară cerută de Bianca Drăgușanu pe post, la Kanal D GALERIE FOTO
Victor Slav, despre pensia alimentară cerută de Drăgușanu în direct! Ce a zis vedeta?

Victor Slav a spus adevărul despre pensia alimentară care a fost cerută de Bianca Drăgușanu chiar pe post. Fosta soție a acestuia a fost invitată de curând la emisiunea care este moderată de Slav alături de Giani Kiriță și Cătălin Cazacu. Foștii soți au acceptat un interviu despre viața publică, dar și despre cea privată. Printre întrebările arzătoare s-a aflat și una despre pensia alimentară la care Bianca Drăgușanu a avut comentarii de adăugat.

Victor Slav, despre pensia alimentară cerută de Bianca în direct

Invitată în emisiunea Vulturii de Noapte, moderată de Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, aceasta a spus totul fără perdea, cum obișnuiește de fel. În cadrul unui interviu din show-ul de noaptea, Bianca Drăgușanu a adăugat comentarii cu privire la pensia alimentară pe care o plătește Victor pentru fetița lor care, după despărțire, a rămas la ea.  La un moment dat, moderatorul de la Vulturii de noaptea a fost întrebat despre majorarea pensiei alimentare care a fost adus în discuție în timpul roast-ului pe care i l-a fcut Biancăi. Vedeta a mărturisit că a fost doar o glumă. “Dar despre subiectul pensie alimentară, ce ne poți spune?”, a întrebat jurnalista.

“Ei, după cum ai observat, a fost un roast la noi în emisiune. Nouă ne place să spunem un roast marca «Vulturii de noapte», un altfel de roast, că nu a fost chiar un roast ca la carte. Știm cu toții ce înseamnă ca la carte un roast. A fost light (n.r.: ușor) ca să spunem adevărul și aia a fost, bineînțeles, o glumiță care făcea parte din acel moment”, a răspuns Victor Slav.

Victor Slav, despre pensia alimentară
Victor Slav, despre pensia alimentară

„Suntem oameni civilizați”

“Hai să o luăm punctual. Unu la mână: eu și cu Cătălin Botezatu suntem colegi și avem o relație foarte ok, iar doi: eu cu Bianca, mama copilului meu, suntem la fel, într-o relație foarte, foarte bună.

Suntem oameni civilizați, așa că nu văd de ce nu am putea să fim pe canapea într-o emisiune, care, apropo, este emisiunea mea și a celor doi colegi”, a spus Victor Slav în cadrul unui live făcut pe o rețea de socializare a revistei VIVA!.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×