Ce studii are, de fapt, Soția Vulpița. Veronica Stegaru a mărturisit unde a muncit până acum

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
21/02/2020, 13:59
Ce studii are, de fapt, Soția Vulpița. Veronica Stegaru a mărturisit unde a muncit până acum
Ce studii are Veronica Stegaru, alias Vulpiţa. Sursa foto: Instagram

Soţia Vulpiţa a ajuns să fie cunoscută de o întreagă ţară în urma repetatelor apariţii de la emsiunea Acces Direct. În plus, Antena 1 i-a dus pe Vulpiţa şi pe Viorel chiar şi în Parlamentul României. Probabil că mulţi telespectatori s-au întrebat nu de puţine ori ce şcolă o avea Veronica Stegaru.

Ce studii are Vulpiţa, soţia lui Viorel

Veronica şi Viorel Stegaru au devenit celebri în urma apariţiilor la TV. Când ajungi în atenţia publicului lumea începe să îşi pună întrebări. Una dintre acestea probabil că a fost ce studii are Soţia Vulpiţa.

Cea care a lămurit problema studiilor a fost chiar Vulpiţa. Aceasta a declarat că nu a avut un loc de muncă în viaţa ei. De asemenea, Vulpiţa a declarat că are doar 8 clase.

Vulpiţa are 8 clase şi nu a avut niciodată un loc de muncă

Nu am muncit, decât pe lângă casă… Am spălat… Da, am mers la școală, am 8 clase, iar la învățătură am fost așa și așa..”, a mărturisit Vulpița, la „Acces Direct”.

Fanii celebrului cuplu probabil că nu au fost deranjaţi că femeia nu a muncit niciodată, nu a avut un loc de muncă şi are studiile pe care le are.

O altă parte a publicului, una mare, este profund deranjată de apariţiile celor doi la televizor. Aceştia susţin că Vulpiţa şi soţul ei promovează minciuna, infidelitatea şi incultura.

De altfel, Consiliul Naţional al Autovizualului a primit multe reclanaţii din partea telespectatorilor în acest sens. În urma reclamaţiilor Antena 1 a primit 100.000 de lei amendă.

Pentru încălcarea legii în mod grav şi repetat (multiple articole privind protecţia minorilor şi respectarea demnităţii umane), în emisiunile „Acces Direct” din perioada 13.01-6.02.

Şi ţinând cont de antecedentele numeroase, am propus sancţionarea postului Antena 1 cu 100.000 de lei (maximul pentru articolele din cod invocate). Amenda a trecut cu 9 voturi (unanimitate)”, a anunţat Radu Herjeu, membru CNA, pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×