Ce spune Dan Diaconescu despre revenirea la TV. Fostul prezentator a oferit un interviu în Mamaia

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
25/07/2019, 17:13
Ce spune Dan Diaconescu despre revenirea la TV. Fostul prezentator a oferit un interviu în Mamaia
Dan Diaconescu vrea să revină în televiziune. Sursa foto: romaniatv.net

Deși au trecut deja doi ani de când a fost eliberat din închisoare, fostul realizator TV, Dan Diaconescu are în continuare interdicție în ceea ce privește apariția „pe sticlă”. În aceste condiții, omul care până nu demult făcea senzație cu emisiunile difuzate de postul său, OTV, se bucură de timpul liber pe care îl are la dispoziție, relaxându-se în compania celor dragi.

Dan Diaconescu vrea să revină în televiziune

Chiar dacă se bucură de timpul petrecut alături de familie, jurnalistul recunoaște într-un interviu acordat recent că îi este dor de producțiile care i-au adus popularitatea și, în plus, numără zilele până în momentul în care va scăpa de embargoul ce îl obligă să rămână departe de camerele de luat vederi.

Aștept cu mare nerăbdare să scap de interdicția pe care o am. După ce scap de această problemă o să văd ce e de făcut”, a declarat Dan Diaconescu pentru cancan.ro, când a fost chestionat în privința revenirii sale pe micul ecran.

Dan Diaconescu a gost surprins pe litoralul românesc, la volanul unui Bnetley. Sursa foto: cancan.ro
Dan Diaconescu a fost surprins pe litoralul românesc, la volanul unui Bnetley. Sursa foto: cancan.ro

Până la revenirea „pe sticlă”, Diaconescu se relaxează la mare

Între timp, fostul realizator TV profită din plin de vremea caniculară pentru a se relaxa pe litoralul românesc, aparițiile sale lăsându-i muți de uimire pe turiști. La volanul bolidului său de lux marca Bentley, evaluat la peste 100.000 de euro „Senzaționalul” a întors toate privirile celor din jur. În plus, Dan Diaconescu pare să fi dat uitării problemele cu Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), preferând să se dedice întru totul persoanelor dragi din viața sa. 

Într-o ținută lejeră compusă din pantaloni scurți, un tricou gri și o pereche de papuci din piele, „domnul Dan”  a coborât din superbul automobil, îndreptându-se cu pași repezi spre plajă, unde îl așteptau membrii familiei, pentru a se bucura împreună de mare, soare și, bineînțeles, de nisipul fierbinte.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×