Ce spune Carmen Harra despre conflictul SUA – Iran: „Am zis că dacă ajunge Trump președinte se ajunge la Război Mondial”

Dan Suta   
în Stiri mondene
09/01/2020, 13:41
Ce spune Carmen Harra despre conflictul SUA – Iran: „Am zis că dacă ajunge Trump președinte se ajunge la Război Mondial”
Carmen Harra a vorbit despre conflictul SUA - Iran. Foto: captură Kanal D

Celebra clarvăzătoare și scriitoare Carmen Harra a comentat conflictul SUA – Iran și a amintit celor care o urmăresc de faptul că ea a prevăzut acest război.

Carmen Harra a vorbit despre conflictul SUA – Iran

Harra a comentat subiectul care a pus în fierbere întreaga planetă în emisiunea lui Mihai Morar de la Antena Stars, unde a reamintit ce a spus despre posibilitatea alegerii lui Trump în funcția de președinte al Statelor Unite în anul 2016.

„Conflictul va continua și este ceva ce eu am anticipat. Am spus asta acum trei ani și am zis că dacă Trump ajunge președinte, se ajunge la Război Mondial”, și-a început psihologul expunerea.

„Americanii vor plăti foarte scump pentru decizia lui Donald Trump”

„Există și un articol pe care l-am publicat și în care am spus să vă feriți să ajungă Trump președinte, pentru că se va declanșa un război și iată cum se și întâmplă lucrul ăsta. De fapt, el încearcă să-și salveze pielea de a fi învins și prin asta, el crede că i se va aduce recunoaștere”, a continuat Harra.

„Nenorocirea e că lucrurile se întâmplă exact pe dos și americanii vor plăti foarte scump pentru această decizie pentru că Iranul se a răzbuna și se va răzbuna foarte urât în următoarele luni, prin tot felul de atacuri. Se vor întâmpla tot felul de lucruri urâte”, a mai spus prezicătoarea.

În legătură cu situația din Iran, ieri a ieșit și președintele SUA declarând că vor continua sancțiunile economice la adresa statului din Orientul Mijlociu.

Mesajul ceva mai pacificator de ieri transmis de președintele Americii a fost luat ca o gură de oxigen de majoritatea analiștilor politici care se temeau că acest conflict poate escalada.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×