Ce spun fanii Ferma despre finala dintre Marius Crăciun și Cătălin Moroșanu

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/05/2019, 12:21
Ce spun fanii Ferma despre finala dintre Marius Crăciun și Cătălin Moroșanu
Finala Ferma se va difuza astăzi de la ora 21.30. Sursa foto: captură PRO TV

Finala Ferma se va disputa în seara aceasta, de la ora 21:30, iar marea bătălie se va da între Marius Crăciun și Cătălin Moroșanu. Fanii emisiunii au reacționat la aflarea veștii că titlul de fermier al anului va fi dat unuia dintre cei doi finaliști din reality-show-ul de la PRO TV. Pe pagina de Facebook a emisiunii s-au strâns zeci de comentarii.

Finala Ferma, difuzată astăzi de la ora 21:30

Nu toți telespectatorii sunt foarte încântați de faptul că în finală au ajuns Marius Crăciun și Cătălin Moroșanu. De altfel, în presă a apărut deja și numele câștigătorului. Acesta ar fi Marius Crăciun, fostul concurent de la show-ul sportiv Ninja Warrior, care a avut loc anul trecut la postul de pe Pache Protopopescu.

Ca de obicei, una dintre temele centrale ale certurilor pe Facebook a fost calitatea acestei emisiuni. Mulți spun că show-ul a fost un circ, dar există și fani care apără producția de la PRO și care le spun celor ce se plâng să mute pe alte posturi de televiziune dacă vor să vadă un produs cultural.

Fanii acuză PRO TV de blat

Dincolo de această eternă dezbatere, trebuie recunoscut că emisiunea Ferma a înregistrat audiențe uriașe încă de la debut. Finala show-ului se va difuza diseară de la ora 21:30 după serialul Las Fierbinți. Vă prezentăm, mai jos, câteva dintre comentariile fanilor când au văzut promo-ul finalei de azi.

”Au rămas în finală cei mai buni! Felicitări tuturor concurenților, prezentatorilor, care au fost foarte funny și Cristi și Mihaela. Fiecare dintre concurenți și-au jucat cartea, noi pe aici am comentat  trăirile noastre, dar nu cu răutate.. ce mai, ați fost grozavi cu toți! Oricare dintre finaliști dacă câștiga e super!

Marius poate are mai multă motivație, iar Moro și-a atins obiectivul de a ajunge în finală! Așa ca eu o să mă bucur pentru oricare dintre cei doi care câștigă”; ”A fost o emisiune slabă! Multă bârfă, ceartă, răutăți, strategii! Sub orice critică!”; ”Oricum știm că o să câștige Marius, eu sunt de acord însă este prea evident faptul că totul a fost bine pus la punct de la început. Sper numai că el, odată ce iese din Fermă să și gaească o fată pe măsura lui de băiat cu respect și bun simț!”, scriu oamenii pe Facebook.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×