Ce spun ceilalți deținuți despre Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal s-a confesat colegilor săi

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
07/11/2019, 10:36
Ce spun ceilalți deținuți despre Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal s-a confesat colegilor săi
Gheorghe Dincă se laudă cu perversiunile și fetișurile sale sexuale colegilor de arest. Sursa foto: digi24.ro

Gheorghe Dincă a fost arestat la finalul lunii iulie după ce a mărturisit că a răpit și ucis două adolescente din zona orașului Caracal. Criminalul se află în arest de câteva luni și le povestește colegilor despre faptele sale odioase, dar și despre fetișurile sale.

Ce le spune Gheorghe Dincă colegilor de celulă

Gheorghe Dincă se confesează colegilor de celulă și le povestește detalii intime din viața sa sexuală. Criminalul din Caracal le-a mărturisit celorlalți deținuți informații intime depsre fetișurile și partidele pe care le-a întreținut cu femeile care au ajuns în casa sa. Colegii de celulă spun că Dincă nu se sfiește să povestească despre felul în care și-a convins victimele să ajungă în casa sa și se laudă cu perversiunile sexuale la care le-a supus pe femei, scrie bzi.ro. 

Ceilalți deținuți îl descriu pe Gheorghe Dincă ca fiind un obsedat sexual, dovadă fiind și materialele pornografice care au fost găsite în calculatorul său de anchetatori, În plus, colegii de celulă spun că lui Dincă nu-i place mâncarea pe care o primește în spatele gratiilor. Având în vedere că nimeni din familie nu l-a vizitat de când a fost arestat de polițiștii din Caracal și nici nu are bani pe card ca să-și cumpere alimente de la magazinul arestului Dincă trebuie să se mulțumească cu ce primește. Se pare că inculpatul se plânge ba că este cald, ba că este frig.

Gheorghe Dincă amenință că nu mai colaborează cu poliția

Criminalul celor două adolescente din Caracal: Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu este jignit frecvent de ceilalți deținuți și este nemulțumit că nu face nimic în această privință. Gheorghe Dincă amenință că dacă nu este respectat de colegii de arest nu va mai colabora cu anchetatorii. Mecanicul de 66 de ani a indus în eroare polițiștii care s-au ocupat de cazul său încă de la început, iar ancheta este departe de a se încheia.

În locuința criminalului din Caracal s-au găsit probe ADN care demonstrează că Alexandra Măceșanu este moartă, dar familia fetei refuză să accepte acest lucru. Cât despre rămășițele umane găsite în pădurea de la marginea orașului anchetatorii FBI urmează să afle dacă sunt ale Luizei Melencu sau nu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×