Ce și-a cumpărat fata Adrianei Iliescu din primii bani câștigați de ea! Iată ce a făcut pentru suma respectivă

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/12/2018, 09:29
Ce și-a cumpărat fata Adrianei Iliescu din primii bani câștigați de ea! Iată ce a făcut pentru suma respectivă
De când s-a mărit, micuța a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a subvenționa bugetul familie

Eliza, în vârstă de 13 ani, fata Adrianei Iliescu, și-a cumpărat din primii bani câștigați de ea un telefon ”din acela peste care se trage cu degetul pe ecran”. Fata este celebră încă de când a fost adusă pe acest pământ, dat fiind faptul că este copilul celei mai bătrâne mame din lume. Iar poza cu ea bebeluș a făcut înconjurul lumii, însă nu faima i-a adus și primii bani, ci reușitele ei școlare. Pe scurt, Eliza s-a născut în ianuarie 2005, când Adriana Iliescu avea 67 de ani. Atunci, femeia a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai bătrână mamă care a dat naștere unui copil.

Adriana nu era căsătorită, așa că a trebuit să se îngrijească singură de creșterea micuței. Și, deși aceasta era la vârsta pensionării, a continuat să muncească pentru a avea bani, ea fiind profesor universitar. Însă, de când s-a mărit, micuța a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a subvenționa bugetul familie.  Așadar, în școala generală, Eliza a participat la concursuri școlare și a reușit să câștige câțiva bani din bursele de merit. La doar 10 ani, micuța a terminat clasa a V-a cu note foarte mari și premii luate la diferite concursuri. Atunci, Adriana Iliescu a povestit cu mândrie despre demersul fetiței la școală, dar, mai ales, despre ce reușise să-și cumpere din banii ei.

Din primii bani câștigați, fata Adrianei Iliescu și-a cumpărat un telefon

ce si-a cumparat fata adrianei iliescu din primii bani castigati
În școala generală, Eliza a participat la concursuri școlare și a reușit să câștige câțiva bani din bursele de merit

Pentru distincţiile primite la concursuri şi olimpiade a luat bursă de excelenţă. A primit şi un premiu în bani, în valoare de 1.000 de lei. A vrut să-şi cumpere un telefon mobil modern, din acela peste care se trage cu degetul pe ecran. Am lăsat-o!”, a mărturisit atunci cea mai bătrână mamă. Totodată, Adriana Iliescu a precizat că nu a certat-o nici când și-a stricat telefonul, ba mai mult, a lăsat-o să-și reumpere unul, acesta fiind singura ei dorință. ”Nu am certat-o nici ”când l-a învâțat să înoate”, am lăsat-o să-și ia altul. Ăsta a fost singurul ei capriciu, în rest nu are fițe, nici toane”, a adăugat Adriana Iliescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×