Ce se va întâmpla în Asia Express, sezonul 3. Oase, colegul Ginei Pistol, a făcut dezvăluiri

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
31/10/2019, 13:15
Ce se va întâmpla în Asia Express, sezonul 3. Oase, colegul Ginei Pistol, a făcut dezvăluiri
Oase a vorbit despre noul sezon Asia Express și rolul său de coprezentator. Sursa foto: a1.ro

S-a dat startul competiției Asia Express și cu toții suntem curioși să aflăm ce peripeții întâmpină vedetele pe traseul anevoios care le poartă pașii în destinații exotice precum Filipine sau Taiwan. Chiar dacă mai avem de așteptat până în primăvară, când are loc premiera noului sezon, unul dintre câștigătorii ediției trecute vine cu detalii cât se poate de interesante de pe platourile de filmare ale show-ului.

Oase, dezvăluiri despre Asia Express, sezonul 3

Devenit între timp coprezentator al producției cu care Antena 1 a reușit să cuerească audiențele în ultimii trei ani, Oase le promite fanilor o competiție mai strânsă ca niciodată, mai ales că toate echipele care au pornit în această aventură sunt pregătite să facă orice pentru a se întoarce acasă cu marel premiu, în valoare de 30.000 de euro. Misiunea se anunță, însă, una extrem de dificilă, pentru că drumul este presărat cu surprize la fiecare pas.

Perechile sunt foarte diferite. E greu să îți dai seama cine și în ce fel va evolua, se pot întâmpla tot felul de surprize în fiecare clipă. Eu, ca fiecare dintre noi, aveam niște așteptări, credeam că pot să îmi dau seama cât de cât cum se vor descurca, dar nimic din ce credeam eu nu se potrivește cu realitatea.

Bine, cam așa stau lucrurile tot timpul în Asia Express! Cred că dacă eram în cursa asta ieșeam primul. Chiar dacă rolul meu este altul, tot la 4-5 dimineața mă trezesc pentru că ăsta este și ritmul întregii echipe. Toată lumea este în cursă. La București mi-e greu să mă trezesc și la 7, dar bucuria că mă aflu aici abia mă lasă să dorm. Probabil mai încolo voi leșina de somn… (râde)”, a dezvăluit Oase.

Ce spune Oase despre rolul de coprezentator al emisiunii

Totodată, câștigătorul ediției de anul trecut, alături de CRBL, a vorbit despre noua sa ipostază, aceea de coprezentator al show-ului, alături de Gina Pistol. Odată cu această experiență, Oase mărturisește că a început să înțeleagă mai bine întreaga uriașa desfășurare de forțe pe care o implică o astfel de producție.

Anul trecut pe vremea asta eram și eu concurent și nu-mi vine să cred ce trăiesc în aceste momente. Mă tot gândesc cum am ajuns din Pantelimon în Filipine, ucenicul Ginei Pistol în Asia Express. Mi se pare incredibil.

În plus, abia acum realizez ce înseamnă producția acestui show, câți oameni sunt în spate, ce desfășurare de forțe, e ceva ireal. Cât am fost concurent nu am realizat lucrurile astea, eram mereu pe fugă, eram doar noi cu operatorul și reporterul, era greu să îmi imaginez câți oameni muncesc pentru fiecare misiune pe care noi trebuie să o facem”, a mai spus acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×