Ce se întâmplă în sezonul 3 din serialul VLAD! Monica Bârlădeanu a dezvăluit tot pe Instagram

Dan Suta   
în Stiri mondene
16/12/2019, 10:22
Ce se întâmplă în sezonul 3 din serialul VLAD! Monica Bârlădeanu a dezvăluit tot pe Instagram
Sezonul 3 din Vlad, din toamna anului 2020, la PRO TV. Imaginea postată de Monica Bârlădeanu pe Instagram, de pe apele Bosforului

Pro TV a anunțat deja sezonul 3 din serialul Vlad, iar una dintre actrițele care joacă în producția care a avut un real succes în serile de luni, Monica Bârlădeanu, a postat pe Instagram câteva informații pentru fanii telenovelei românești.

Sezonul 3 din serialul Vlad, unul plin de surprize

Monica Bârlădeanu este interpreta Carlei în serialul Vlad, unul dintre personajele-cheie ale producției de la PRO TV. Potrivit unei postări de pe rețeaua de socializare unde frumoasa actriță este mereu activă, sezonul 3 din serialul Vlad se filmează deja, iar aceasta a oferit și detalii despre una dintre locații.

Monica a postat o imagine din Turcia, căci în luna noiembrie vedeta filma pentru serialul Vlad pe apele Bosforului: „Acum o săptămână așa arata ‘bună dimineața’ de pe apele Bosforului”, a scris actrița la imaginea în care a etichetat-o pe Victoria Răileanu, cu care apare în fotografie.

Adrian Titieni îl va interpreta pe Iordache

Sezonul al doilea al serialului de la PRO s-a încheiat săptămâna trecută, iar o parte din actori spun că în cel de-al treilea sezon lucrurile se vor schimba destul de mult. Așa cum ne-ai obișnuit producătorii, vor apărea în continuare personaje noi, deci rămâne de văzut ce actori vor intra în povestea de la PRO.

Imaginea postată de Monica de pe Bosfor, la data de 28 noiembrie, a strâns peste 3.600 de aprecieri, iar oamenii au comentat remarcând, evident, frumusețea și senzualitatea fostei partenere a lui Bobby Păunescu.

Unul din numele care va face cu siguranță ravagii din toamna anului 2020, când va începe cel mai probabil noul sezon, este Iordache, personaj interpretat de actorul Adrian Titieni.

Fostul partener de afaceri al lui Cezar e pregătit să-l distrugă pe cel care i-a omorât copiii, iar răzbunarea acestuia va fi într-un mare fel. Adrian Titieni a vorbit recent despre provocarea de a juca în sezonul 3 din serialul Vlad.

 „E provocator să apari într-un proiect de televiziune în care anterior s-a vorbit despre personajul tău. Se creează un orizont de așteptări la înălțimea căruia trebuie să te ridici. Personajul e foarte interesant, bine conturat din scriitură, versatil, surprinzător, ceea ce pentru un actor reprezintă o mare încercare”, a spus acesta potrivit tvmania.ro.

„Conform principiului că toate personajele sunt în noi înșine, mă voi strădui să actualizez anumite abilități pe care, conform teoriei, ar trebui să le conțin. Personajul Iordache va reconfigura anumite strategii pe care, initial, ceilalți le-au creat și va produce răsturnări de relații și situații”, a mai spus Titieni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×