Ce se întâmplă în scandalul dintre CRBL și Bianca Drăgușanu, după eliminarea din Asia Express. Dezvăluiri despre fosta iubită a lui Victor Slav

în Stiri mondene
19/02/2019, 16:37
Ce se întâmplă în scandalul dintre CRBL și Bianca Drăgușanu, după eliminarea din Asia Express. Dezvăluiri despre fosta iubită a lui Victor Slav GALERIE FOTO
Bianca Dragusanu, aparata de prietene, dupa scandalul cu CRBL de la Asia Express

Prietenele Biancăi Drăgușanu au sărit s-o apere pe divă, după ce aceasta a fost apostrofată de CRBL, la emisiunea Asia Express, de la Antena 1! Frumoasa vedetă a avut o ieșire nervoasă în timpul emisiunii și a început să înjure în stânga și-n dreapta, fără a mai ține cont de faptul că este filmată.

Colegilor de emisiune nu le-a picat deloc bine, iar cel care a luat atitudine a fost CRBL, care a sărit imediat s-o pună la punct pe Bianca Drăgușanu! „Ce cauți tu lângă noi, Bianca? Ce cauți tu aici? Nu înțeleg de ce. Că noi nu ne știm atât de bine. Și nu înțeleg de ce vii să înjuri toată echipa. Nu te-a pus nimeni să vii la show-ul ăsta… Păi, stai puțin, tu ești Bianca Drăgușanu și noi toți suntem niște proști”, i-a spus fostul dansator divei de Dorobanți.

Bianca Drăgușanu, apărată de prietene după contrele cu CRBL

Într-un final, Bianca Drăgușanu a părăsit competiția Asia Express, iar CRBL a revenit asupra subiectului. ”Nu totul se poate da la televizor. Eu am fost traumatizat în momentul ăla. Am simțit că mă înjura pe mine. Adică, stai un pic: tu vii și ne înjuri pe toți? Păi suntem colegii tăi. Pe bune? Vii prima echipă și te apuci să înjuri în halul ăla?! Indiferent cât de greu ți-a fost! Eu am spus exact ce am simțit. Toată lumea s-a bucurat că ne-a părăsit ”diva”, a spus CRBL.

Bianca Dragusanu a facut scandal la Asia Express si a fost ”taxata” de CRBL

Acum, prietenele apropiate ale Bianca Drăgușanu și-au exprimat poziția față de declarațiile lui CRBL. „Cum se face că el s-a simțit singurul înjurat?! Este o perversitate care nu își are sensul, în condițiile în care, în urmă cu ceva timp, chiar avea o relație excelentă cu Bia. Nu știm de ce este singurul care a luat-o personal, mai ales că ea nu înjura pe cineva anume, ci condițiile în sine, după ore întregi de epuizare. O fi Bianca expansivă și vulcanică, însă niciodată nu le-a vorbit urât colegilor”, au spus prietenele Biancăi, potrivit wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×