Ce se întâmplă în Fructul oprit, sezonul 2, episodul 23. Dezvăluiri și dramă, la Antena 1

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
20/02/2019, 11:00
Ce se întâmplă în Fructul oprit, sezonul 2, episodul 23. Dezvăluiri și dramă, la Antena 1 GALERIE FOTO
Episodul 23 din Fructul Oprit este unul dramatic. Lina si Sile afla ca Adrian și Cami se iubesc

Tensiunea a ajuns la cote înalte în cadrul serialului Fructul Oprit, de la Antena 1! Sila și Lina au aflat în episodul 23 o veste care i-a lăsat cu gura căscată! Adrian și Cami se iubesc! Aceasta a fost vestea care a căzut asupra celor doi ca un trăsnet.

Cel care le-a adus teribila veste a fost Alex. Cei doi parcă și-au dat seama că Alex are ceva important să le spună și nu de bine, deoarece nu mai trecuse de foarte multă vreme pe la ei. Tânărul s-a așezat la masă, Sile l-a servit cu un zaibăr, Lina i-a pus în față niște nuci cu pâine și sare, iar Alex și-a făcut curaj și le-a dat vestea pentru care se afla acolo.

Fructul Oprit episodul 23:  Lina și Sile află că Adrian și Cami se iubesc

A recunoscut însă că nu știe dacă este bine să vorbească el, deoarece nu esteb un om tocmai moral, după cum a recunopscut singur. Le-a spus până la urmă că Adrian și Cami se iubesc, iar cei doi nu au vrut să creadă.

Fructul Oprit episodul 23 Adrian și Cami se iubesc
Adrian și Cami se aflau in camera fetei, in episodul 23 din Fructul Oprit, cand Sile si Lina au intrat peste ei!

Aceștia însă au fost puși în fața faptului împlinit în ultimul episod difuzat de Antena 1, când i-au surprins pe cei doi iubiți în tandrețuri. Chiar dacă au reușit o bună bucată de timp să-și țină relația departe de ochii lumii, mai ales de ochii părinților ei, acum nu mai pot da înapoi. Totul s-a aflat, după ce Lina și Sile au ascultat la ușa fetei. Lina nu a mai putut suporta și a intrat peste cei doi îndrăgostiți, când a auzit că fiica ei l-a numit pe Adrian ”dragostea mea”. ”Dragostea mea? Îmi dau jos caracterul și vă calc în picioare, mai ales pe tine, catâr bătrân ce ești și nesimțit. fata asta trebuie să se mărite cu un băiat de vârsta ei, nu cu unul de vârsta lui taică-su!”, a strigat Lina. Sile a intervenit și el. ”De mică ai fost o mincinoasă. Mâncasei trei farfurii de ciorbă și te-am întrebat…fata tatei, Cami, ai mâncat ceva? Și ai zis că nu. Mințeai!”. ”Nu e adevărat, eu nu mănânc așa mult”. 

Într-un final, Adrian pleacă, iar Cami a vrut să plece cu el, dar Sile și Lina s-au opus. Mai mult, tatăl fetei a închis-o în cameră și a a și pedepsit-o, strigându-i prin ușă: ”La colț”!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×