Ce se întâmplă în episodul 25 din Sacrificiul, de la Antena 1. Răsturnare de situaţie neplăcută

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
04/12/2019, 15:30
Ce se întâmplă în episodul 25 din Sacrificiul, de la Antena 1. Răsturnare de situaţie neplăcută
Sacrificiul continuă în această seară cu un nou episod de senzație. Sursa foto: a1.ro

Joi seara, cu începere de la orele 20:00, Antena 1 difuzează un nou episod din Sacrificiul, cel mai nou serial produs de Ruxandra Ion, supranumită „Mama Telenovelelor”. Povestea are parte de noi răsturnări de situație, pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul acestui sezon care a adus postului trustului Intact audiențe deloc de neglijat.

Ștefania se trezește din comă, dar starea lui Andrei se agravează

Chiar dacă Ștefania pare să-și revină după accidentul rutier provocat de Andrei, tânărul nu se simte deloc bine. Boala cardiacă de care suferă începe să se agraveze, spre disperarea Ioanei, care va vărsa lacrimi amare pentru bărbatul iubit, în ciuda faptului că încearcă să-și ascundă sentimentele.

Liniștea familiei Oprea este zdruncinată și de arestarea bruscă a lui Ștefan, denunțat chiar de propriul fiu. „Nu vreau să te mai văd”, îi va spune cinicul om de afaceri lui Alin, care își acuză tatăl de moartea lui Grigore.

Lili, dezlănțuită după ce Ioana i-a aflat planul diabolic: „Am nevoie de un pistol cu amortizor”

Între timp, Lili se pregătește să-și pună în aplicare noul său plan diabolic prin care să se asigure că Andrei va fi numai al ei. „Am nevoie de un test de paternitate! Nimeni nu o să afle adevărulva spune malefica moldoveancă. Surprinsă, însă, de Ioana, aceasta își pierde brusc cumpătul.

Am nevoie de un pistol cu amortizor!”,  reacționează frumoasa blondină, lăsând-o mască pe rivala sa. Nici în familia Divei nu pare să fie liniște, pentru că Bobi își surprinde soția într-o ipostază intimă cu Rapha, fosta sa mare iubire.

De asemenea, telespectatorii vor avea parte de un moment emoționant al căror protagoniști sunt Leo Zamfir și fiica sa, Iris. Cu ochii în lacrimi, capul familiei Zamfir o va săruta părintește pe frunte pe fata cea mică, în timp ce aceasta se pregătește să plece la Milano pentru a-și urma visul de a deveni un fotograf de succes.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×