Ce se întâmplă în aceste momente cu Cornelia Catanga. Ce ar mai fi pățit cântăreața, după stopul cardio-respirator

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
17/07/2019, 11:54
Ce se întâmplă în aceste momente cu Cornelia Catanga. Ce ar mai fi pățit cântăreața, după stopul cardio-respirator
Cornelia Catanga ar fi orbit. Sursa foto: wowbiz.ro

Cântăreața Cornelia Catanga a ajuns la începutul acestei săptămâni de urgență la spital, după ce a suferit un stop cardiac. Artista ar fi orbit în urma episodului nefericit prin care a trecut. Problemele de sănătate s-au acutizat duminică seara (n.r.: 14 iulie) pentru îndrăgita cântăreață. În jurul orei 21:00, soțul ei a chemat ambulanța și a dus-o la Spitalul Floreasca, unde se află și acum.

Cornelia Catanga ar fi orbit după infarctul de duminică seara

Potrivit doctorilor, Catanga suferea de retinopatie oculară, iar orbirea și infarctul au fost cauzate de o cură de slăbire drastică pe care a ținut-o aceasta, transmite postul de știri România TV. Problemele de sănătate ale artistei erau mai vechi, însă, într-un interviu, a spus că motivul pentru care a slăbit este dorul de fiul ei, care este plecat în Statele Unite ale Americii.

Soțul Corneliei Catanga s-a speriat foarte tare și a declarat în presă că a crezut că duminică seara o va pierde. Din fericire, a ajuns în timpul util la spital. Și acum Cornelia Catanga se află sub supravegherea medicilor de la Spitalul Floreasca, unde a ajuns la secția de Terapie Intensivă.

Soțul Corneliei Catanga are încredere în recuperarea acesteia. Sursa foto: wowbiz.ro

Catanga, sub supravegherea Monicăi Pop

„De două zile este internată la spital. Ea este diagnosticată cu retinopatie pigmentară evolutivă şi este internată la spital la doamna profesor Monica Pop să-i mai facă încă o dată un control şi dacă e cazul, ea a avut două operaţii pe retină pentru stagnare. Nu pot să vă spun eu asta, bănuiesc că vreo două zile, două zile sau trei zile. Este o luptătoare Cornelia”, a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Cornelia Catanga este pe mâini bune la Floreasca, iar unul dintre medicii care are grijă de ea este celebra doamnă doctor oftalmolog Monica Pop. Catanga ar urma să fie operată din nou pe retină.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×