Ce se întâmplă dacă te speli pe picioare cu bicarbonat de sodiu și lapte. Nu te așteptai la asta

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/07/2019, 12:36
Ce se întâmplă dacă te speli pe picioare cu bicarbonat de sodiu și lapte. Nu te așteptai la asta
Bicarbonatul de sodiu face minuni pentru picioarele tale. Sursa foto:Case Practice

Dacă te afli în căutarea unei metode eficiente și sănătoase prin care picioarele tale să arate cât mai bine, mai ales în zilele toride de vară, bicarbonatul de sodiu este soluția ideală. Datorită acestui compus chimic nelipsit din bucătăria oricărei gospodine, nu va mai fi nevoie să cheltui o groază de bani la saloanele de înfrumusețare.

Bicarbonatul de sodiu face minuni pentru picioarele tale

Tratamentele naturiste făcute pe cont propriu cu ajutorul bicarbonatului de sodiu au rezultate miraculoase, mai ales în cazul femeilor care sunt nevoite să poarte pantofi cu toc pentru întreaga zi, pcioarele având mai mereu de suferit. FANATIK îți dezvăluie în rândurile următoare o metodă ieftină și la îndemâna oricui, pentru ca toate aceste probleme să devină istorie.

Ai nevoie doar de binecunoscutul bicarbonat, alături de o jumătate de litru de lapte din comerț. Tot ce trebuie să faci este să torni laptele într-un lighean, adăugând apoi două sau trei linguri de bicarbonat de sodiu. Amestecă puțin lichidul astfel obținut și baia este pregătită. După ce ai înmuiat picioarele vreme de cinci sau zece minute, spală-le cu apă călduță, șterge-le cu un prosop și aplică puțină cremă hidratantă. În scurt timp, vei putea observa cum bătăturile vor dispărea ca prin minune, picioarele devenind totodată mult mai fine.

Bicarbonatul de sodiu este ideal și pentru curățenie. Sursa foto: adevărul.ro
Bicarbonatul de sodiu este ideal și pentru curățenie. Sursa foto: adevărul.ro

Bicarbonatul este ideal și pentru curățarea geamurilor

Dincolo de întrebuințările sale în materie de înfrumusețare, bicarbonatul de sodiu este și un aliat de nădejde când vine vorba despre curățenie. Spre exemplu, cu ajutorul acestui compus chimic poți spăla foarte ușor suprafețe dificile, precum geamuri sau oglinzi.

Trebuie doar să adaugi o linguriță de bicarbonat de sodiu  într-un flacon cu pompă, turnând și o cană cu apă călduță. După ce ai agitat bine, pulverizează soluția astfel obținută pe geamuri sau oglinzi și șterge cu o cârpă moale, care nu lasă urme.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×