Ce se întâmplă dacă îţi speli părul cu bicarbonat de sodiu! Toate femeile trebuie să ştie asta

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/07/2019, 11:29
Ce se întâmplă dacă îţi speli părul cu bicarbonat de sodiu! Toate femeile trebuie să ştie asta
Bicarbonatul de sodiu poate face minuni pentru părul tău

Dacă te afli în căutarea unei metode eficiente și în același timp sănătoase pentru ca părul să-și recapete strălucirea și să crească mai repede, bicarbonatul de sodiu ar putea fi soluția ideală pentru tine. Acest compus chimic nelipsit din arsenalul oricărei gospodine funcționează de minune și ca remediu cosmetic.

Bicarbonatul de sodiu face minuni pentru părul tău

Tratamentele pentru regenerarea firului de păr se pot dovedi adevărate corvoade, dacă nu apelezi la soluțiile potrivite. De cele mai multe ori, în saloanele de înfrumusețare se optează pentru variante nu tocmai sănătoase, care nu doar că nu au efectul scontat, ba chiar produc serioase neplăceri la nivelul acestei zone extrem de sensibile.

În plus, dacă vrei să eviţi şampoanele din comerţ, încărcate cu parabeni şi alte substanţe chimice care nu fac altceva decât să atace părul, FANATIK îți recomandă să încerci un amestec care va face cu siguranță minuni pentru podoaba ta capilară.

Bicarbonatul de sodiu este ideal pentru înfrumusețare
Bicarbonatul de sodiu este ideal pentru înfrumusețare

Cum să prepari un șampon 100% natural, pe bază de bicabonat de sodiu

Trebuie doar să mixezi o parte de bicarbonat de sodiu şi trei părţi cu apă într-un bol. În cazul în care ai părul peste umeri, îți recomandăm să măreşti cantitatea la trei linguri de praf şi nouă de apă. Aplică acest amestec pe părul ud sau chiar uscat şi masează de la rădăcini până la vârfuri. Așteaptă în jur de trei minute pentru ca soluția să acționeze și apoi clătește cu apă călâie.

Dacă totuși nu vrei să renunţi la şamponul tău, poţi adăuga patru linguri de pulbere şi vei observa că după fiecare spălare, părul va fi mult mai sănătos. În plus, aspectul de păr gras va deveni istorie și vei scăpa definitiv de mătreața care te punea adesea în tot felul de situații jenante. Apelează cu încredere la bicarbonatul de sodiu și vei fi umită de rezultate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×