Ce se întâmplă dacă foloseşti bicarbonat de sodiu atunci când te speli pe cap

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
22/08/2019, 12:32
Ce se întâmplă dacă foloseşti bicarbonat de sodiu atunci când te speli pe cap GALERIE FOTO
Ce se întâmplă dacă foloseşti bicarbonat de sodiu atunci când te speli pe cap

Bicarbonatul de sodiu este un produs minune, care îți curăță perfect bateriile de la baie, cuptorul, dar ce se întâmplă dacă foloseşti bicarbonat de sodiu atunci când te speli pe cap? Ei bine, avem vești foarte bune pentru tine, mai ales dacă suferi de neajunsurile a tot mai multe femei care văd zilnic cum le cade părul.

Vei fi uimit de ce se întâmplă dacă foloseşti bicarbonat de sodiu atunci când te speli pe cap

Poate să fie de vină apa, poate produsele de îngrijire în care producătorii pun cine știe ce chimicale, poate să fie de vină poluarea, însă tot mai multe femei se confruntă cu căderea părului. Văd cum zilnic rămân fără o cantitate considerabilă de păr. Și nu vorbim de cele câteva fire care ar fi normal să ne cadă, ci foarte multe fire de păr, care nu se mai regenerează deloc.

Bicarbonatul de sodiu este soluția naturală perfectă pentru a stopa această afecțiune. Este momentul să îți faci singură acasă acest șampon natural, care va curăța firele și scalpul incredibil de bine, iar părul va crește mult mai repede. Este bine să știi că acest șampon nu face spumă, ca cele din comerț, dar după ce veți observa rezultatele senzaționale, nu veți mai renunța la el. Iată cum se prepară, potrivit curejoy.com.

Ce se întâmplă dacă foloseşti bicarbonat de sodiu atunci când te speli pe cap
Ce se întâmplă dacă foloseşti bicarbonat de sodiu atunci când te speli pe cap.Sursa foto: click.ro

Ingredientele șamponului minune cu bicarbonat de sodiu

  • bicarbonat de sodiu
  • oțet de mere
  • un recipient de sticlă pentru depozitare și amestecare

Mod de preparare și aplicare:

Amestecă o lingură de bicarbonat de sodiu la o sticlă de jumătate de litru de apă. Dacă părul este de lungime medie, triplează cantitatea. Aplică acest amestec pe părul ud și lasă-l să acționeze între 1-3 minute după care clătește-te bine cu apă rece. Să nu te îngrijorezi că acest șampon nu face spumă, el curăță foarte bine părul. La final, pentru a curăța ultimele impurități clătește-te cu apă rece.

După care, limpezește părul cu următoarea soluție: amestecă oțetul cu apă, astfel încât acesta să reprezinte o pătrime din cantitatea de apă, mai exact la doi litri de apă, ai nevoie de jumătate de litru de oțet. Dacă nu îți place mirosul de oțet, poți să adaugi câteva picături de ulei de lavandă sau de mentă în amestec. Ai mare grijă când îți clătești părul cu acest amectec să nu îți intre în ochi.

Urmează acest procedeu timp de o lună, în locul spălării cu șamponul din comerț și vei observa o schimbare radicală în textura părului tău. Firele nu vor mai cădea, părul va deveni mai moale și mai strălucitor și nu se va mai îngrășa repede. De departe, cel mai important efect al acestui tratament este stimularea creșterii părului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×