Ce se întâmplă cu zodiile după Eclipsa de Lună. Pentru 4 nativi încep problemele

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
17/07/2019, 09:58
Ce se întâmplă cu zodiile după Eclipsa de Lună. Pentru 4 nativi încep problemele
Eclipsa de Lună și-a pus amprenta asupra mai multor zodii. Sursa foto: thesun.co.uk

Eclipsa parțială de Lună care a avut loc ieri se lasă cu probleme uriașe pentru 4 nativi. Zodiile au început deja să resimtă efectele acestui fenomen. Îți prezentăm cele mai interesante informații din punct de vedere astrologic despre cum te marchează astfel de evenimente, în special cel de aseară.

Eclipsa de Lună face ordine în viețile multor zodii

Zodiile de apă. Racii vor avea parte de ceva succes deloc de neglijat de aici înainte la locul de muncă. Pe plan sentimental continuă o etapă de suferință, de regrete. Trebuie să recunoască și atunci când pierd afecțiunea, mai ales că unele răceli în relație se produc din cauza lor. Scorpionii sunt avantajați de eclipsă, în sensul că le vor ieși planurile.

Peștii sunt și ei puși pe fapte mari, însă eclipsa îi aduce cu picioarele pe pământ. Au parte de multe momente complicate căci vor fi puși în situații limită mai ales în familie.

Gemenii sunt avantajați în general de orice fază ale lunii, dar și de eclipse. Sursa foto: nhm.ac.uk

Gemenii sunt avantajați de Eclipsă

Zodiile de aer. Gemenii sunt binedispuși în urma eclipsei de Lună și au parte de vești bune de la medici, asta că și-au tot făcut griji și, se știe, sunt extrem de ipohondri. Vărsătorii fac ce fac și sunt certăreții grupului. Se implică în tot felul de conflicte care le știrbesc imaginea. Balanțele au parte de multă dragoste. Sunt loviți de săgeata lui Cupidon.

Zodiile de foc. Berbecii au de-a face cu tot felul de inamici, care devin tot mai vizibili. Săgetătorii sunt extrem de preocupați de cum decurg anumite probleme de familie. Vor primi niște răspunsuri și se vor lămuri. Leii au o perioadă benefică. Eclipsa de Soare le aduce zâmbetul pe buze.

Zodiile de pământ. Taurii sunt extrem de preocupați de evoluția carierei lor. Problema lor principală este randamentul la locul de muncă. Fecioarele au parte de momente care mai de care mai interesante. Își propun să călătorească ori să schimbe ceva radical. Capricornii au de gând și ei să plece în excursie, iar eclipsa de Lună îi ajută în alegerea corectă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×